Vergi indirimi başvurusundan sonra işten ayrılırsam ne olur?

15.06.2014 tarihinden alınan %48 lik heyet raporunu işyerinden alınan çalışır belgesiyle beraber ankara göderen bir kişi olaki bu olaydan sonra işyerinden ayrıldı.bu kişinin emeklilik durumu nedir.?

Bir sorun yaşamazsınız. Yalnız vergi indirimi belgen işyerine gönderilir. eğer oradan belgeni almak istemezsen vergi dairesinden bizzat takip ederek elden alabilirsin...

arkadaşlar benim rapor %82 ağır engelli çalışamaz şizoaffektif ve esansiyel hiper tansiyon hastasıyım 2011 temmuzdan beri çalışmıyorum 2022 maaş alıyom ben vergi indirimi nasıl alabilirim

Vergi indirimi faal çalışma yaşamı içinde olan engelliler için geçerlidir. Faal çalışma yaşamı içinde olmayanlar vergi indirimi belgesi alamaz.

arkadaşlar benim rapor %82 ağır engelli çalışamaz şizoaffektif ve esansiyel hiper tansiyon hastasıyım 2011 temmuzdan beri çalışmıyorum 2022 maaş alıyom ben vergi indirimi nasıl alabilirim

Arkadaşım vergi indirimi kavramı vergi ödemeye yani devlete bir kazanç sağlamaya başladığın anda başlar aslında normal bir durum sen bana kazandır sana belirtiğim koşulları takip et uygun şartlarda isen emekli ol gibi olay bu gerisi hayal.

15.06.2014 tarihinden alınan %48 lik heyet raporunu işyerinden alınan çalışır belgesiyle beraber ankara göderen bir kişi olaki bu olaydan sonra işyerinden ayrıldı.bu kişinin emeklilik durumu nedir.?

asum selamlar,
Yazdığın konu benim durumum ile aynı şekilde. Ne yaptığın konusunda bilgi vere bilir misin. Eyer işten ayrıldın ise her hangi bir sorun çıktı mı ? Evraklarını nasıl takip ettin. Vereceğin bilgiler için şimdiden teşekkürler.

Geri