Yeni yıldan beklentileriniz nedir?

Arkadaşlar, hepinizin yeni yılını kutluyorum. Her yeni yıla beklentiyle gireriz.
Sizlerin bu yıldan beklentileri nelerdir? Yorumlarınızı bekliyorum…

vtpg9.jpg

Erken olacak ama herkesin yeni yılı şimdiden kutlu olsun..

2015 yılı ya da gelecek yıllar için beklentileri düşük tutmak lazım.. Hayal kırıklığı yaşamamak adına.. Tabiki önce sağlık daha sonra kimseye muhtaç olmayacak kadar para, gürültüsüz, patırtısız, sessiz, sade, dingin bir yaşam.. Diğer insanlar içinse yine sağlık, ailesinin geçimini sağlayacak kadar para, sevdikleriyle mutlu, huzurlu bir yaşam..

Son olarak ülkesini ve vatandaşlarını demokratik bir ortamda refah ve huzur içinde, gelişmiş ülke vatandaşlarının standartlarında yani insan gibi bir yaşam hakkı sunabilecek kendi vatandaşlarının hakkını yemeyecek, işçisine, memuruna, emeklisine, engellisine sahip çıkacak ve hakettiğini verecek bir İKTİDAR PARTİSİ istiyorum..

( Beklentileri yine aştım sanırım :) )

Ekli dosyalar

• vtpg9.jpg
    vtpg9.jpg
    20.8 KB · Görüntüleme: 148
2014 e o kadar hasta girmiştim ki hatta girememiştim bile :( belkide o yüzden 2015 den en çok sağlık, sağlık ve yine sağlık istiyorum :)

Kendim için, oğlum için, siz değerli üyeler ve tüm sevdiklerim için Sağlık, Ülkem için Huzur, Dünya için Barış istiyorum
Engelsiz bir hayat istiyorum biliyorum imkansız ama mümkün olduğunca engelsiz
Oğlum adına başarı istiyorum :) ikinci mezuniyeti kutlamak istiyorum
Bankalara olan tüm kredi borçlarımı kapatmayı hedefliyorum (yaklaşık son 3 yılımın en büyük ama bir o kadar trajikomik kredi açığım var, milli piyango bana çıksa hiç fena olmaz):eek::eek::eek:

Engelliler.gen.tr nin daha adil, daha demokrat, daha seviyeli, daha elit, daha saygın, daha yararlı olacak olan yeni paylaşımlarla çok daha geniş kitlelere ulaşmasını istiyorum :eek:

2015 benim için beyaz bir sayfa getirsin vatanımızın bölünmez bütünlüğünü krusun ülkemiz ve milletimiz daha refah bir hayatt sürsün yeni yılda inşallah

Mutluluk istiyorum... Herşeyin yolunda gitmesini, istediğim gibi olmasını... Çok şey istiyorum biliyorum, çünkü gerçekleşmeyeceğinin farkındayım. Bol bol isteyin, dileyin bişey değişmeyecek. Bakış açımızı değiştirmedikçe....

Aynı gemide yol aldığın(m)ız insanlar farklı dümenler tutmasın yeter. Beklentileri çokta yüksek tutmamak gerek. Sonrası fena oluyor. :)

ülkemdeki kara bulutlar dağılsın. çocuklar ölmesin. demokratik bir ülkeye sahip olalım. Allah bizi musibetlerden korusun. iyi yıllar herkese.

Rabbimiz bu yeni yılın tüm İslam âlemindeki kardeşlerimize her anını en güzel şekilde değerlendirmeyi ve her gününü razı olacağı amellerle yaşamamızı nasip etsin.

Geri