Yeniden rapor alma şansımız var mı?

2004 yılında işitme ve anksiyeteden %50 aldım.bu raporda oranlar değil toplamı yazıyordu ve bu raporla çalışıyorum halen..daha sonra bir adet sürekli.son olarakta 3 yıl geçerli vergi indirimi için rapor aldım ama maliye düşürdü.son rapor için halen davam sürüyor.bir arkadaşım özürlü raporumu yenilersem ve şahsi olarak ankaraya yollarsam bir ihtimal vergi indirimi alabileceğimi söyledi.doğru mu acaba yada dava beklemeden başka bir muayene yolu var mı? teşekkür ederim

Davanın bitmesini bekleyin. Eğer hastanenin veridiği oranı ankara düşürmüşse mutlaka davayı kazanırsın. Çünkü daha önce verilmiş emsal kararlar var.

bekliyorum fakat 2 yıl geçti halen ses yok zaten muayeneye göndericekler sanırım.yine 5 sene sürer..cevabınızdan anladığım kadarıyla bu şans var.doğru mu?

Selamü aleyküm ben hastaneden saglik raporum %43 işitme kaybından aldim raporu bunu nöterden taşlik yapdim vergi dairesine verdim anakara onayladi geldi vergi dairesine ben gitdim göndermiş oldugum raporu verdiler ve ek yazı yazildi indirimden yaralanmak için beni anlamadigim esas aslı rapor hangisi

Gözünüz aydın daha öncesindede benzer durumlar olmuş ve dava kazanılmıştır. Sizin durumunuzla buna bir yenisi daha eklenmiş oldu ve aynı sorunu yaşayanlarada örnek teşkil etsin ki haklarını arasınlar vazgeçmesinler.

Geri