Arkadaşlar, otomatik ödeme talimatı yapılan hesaplardan "hesap işletim ücreti" kesintisi yapılmıyor. Bunu teyit etmek için bulunduğunuz ildeki banka yetkilileriyle görüşün.
bende 2 gün önce sikayette bulundum internet sitelerinden bugun aradılar paranızı hesabınıza yatırdık cekebilirsiniz... dediler
Ben hakkımı sonuna kadar ararım diyenler için Hesap İşletim Ücreti ve Kredi Kartı Aidatı Geri Alma Yolları | Celal Karaman online mp3 dinle müzik dinle indir Güncel Blog
Not: Kesin bir garanti veremem ama denemeye değer olduğunu düşünüyorum bu yüzden ben denerim diyen arkadaşlar hangi işlemleri yapacaklarını bu linkten öğrenebilirler ...
maalesef banada aynı turden bır cevap verılmıs bu zıraat bankası kısılere goremı ıslem yapıyor acaba.. gonderılen cevap su sekılde..
lgi: 18.08.2012 ve 5555_BYS12032505 sayılı bildiriminiz.
İlgide belirtilen şikayetiniz ile ilgili olarak yapılan değerlendirme sonucunda,
Hesap İşletim Ücreti (H.İ.Ü.) TL/YP vadesiz mevduat hesapları aracılığı ile sunulan fiyatlandırılmamış hizmetlerin bedeli ve operasyonel işlem maliyetlerinin karşılığı olarak tahsil edilen masraf tutarıdır. Bankacılık sektöründe uzun süredir uygulanmakta olan Hesap İşletim Ücreti Bankamızda da 31.03.2006 tarihinde hayata geçirilmiştir. Kapsam dışında bırakılan hesaplar (maaş ödemesi yapılan hesaplar, otomatik/düzenli ödeme talimatı verilmiş olup son bir yıl içerisinde talimata konu en az bir adet ödeme gerçekleşmiş olan hesaplar) ayrık olmak üzere üç ayda bir (Mart, Haziran, Eylül, Aralık ay sonlarında) tahsil edilen H.İ.Ü. 3 aylık vadesiz mevduat hesap ortalaması 550.-TL den düşük olan TL hesaplardan üç ayda bir BSMV dahil 15.-TL, 3 aylık vadesiz mevduat hesap ortalaması 300.-USD den düşük olan YP hesaplardan üç ayda bir BSMV dahil 7,5 USD olarak tahsil edilmektedir.
Bankacılık hizmetleri karşılığı tahsil edilen ücret/komisyonlar ile ilgili olarak müşterilerimize internet sitemiz (T.C. Ziraat Bankası A.Ş.), Şubelere asılan afişler ve ücret komisyon tabloları aracılığı ile bilgi verilmektedir. Tahsil edilen hesap işletim ücretlerinin iade edilmesi mümkün bulunmamaktadır.
Konuyu bilgilerinize sunar, esenlikler dileriz.
Saygılarımızla
T.C. ZİRAAT BANKASI