Almadım @Soner6767 kardeşim sadece bakım parasını aldımMaduroldum kardeş bakım parası hariç 1100 lira yardım aldınızmı cevap verirseniź lütfen
Kardeş ihtiyacı olana değil olmayana verildi 1100 TL benim ev sahibi 5 evi bir dukyanı sadece dukyandan 5 bin lira kira alıyor ev kiraları çabası birde büyük kamyonu var emekli 1100 TL aldı yani anlayacağımız 2022 maaş bile gününde alamadık Alsan neki buna şükür 609 TL 400 kira ver su elektrik çocuk bezi temel ihtiyaç yok vs durum vahim allah cumlemizin yardımcı sı olsun bin aydan hayırlı mübarek kadir gecemiz tüm müslüman alemine sağlık huzur mutluluk getirsin inşallah allaha emanet olunAlmadım @Soner6767 kardeşim sadece bakım parasını aldım
ücretsiz izine çıkarılanlara veriliyorBakan ekonomik ve sosyal destek ödemeleri ayın 10u itibarıyla yapılacak diye açıklama yaptı bu ne ödemesi olacak bilgisi olan varmı
yeni başvuru değil sürekli varolan bir başvuru şartlara dikkat ederseniz faz1 ve faz 2 den 1000 tl almışsanız değerlendirmeye almayacaklar deniyor dolayısı ile bu sürekli açık olan bir başvuruE devlete baktim simdi pandemi yardımı olarak yeni basvuru açmışlar
Sadece bakım aldık yatan başka bişi yok ayrımcılık yapildiMaduroldum kardeş bakım parası hariç 1100 lira yardım aldınızmı cevap verirseniź lütfen
Perşembe oldu pazartesiker gelip gecio yatan yokAz önce bir haber aldım daha önceki pandemiden yardım almış elden PTT kartı yokmuş bugün yine getirip teslim etmişler 1.100 TL sabırlı olun onumuzdeki pazartesi dahada hızlı şekilde hesaplara yatislar olabilir
Aynen yalan oldu 144 yarım saat önce aradım 1100 TL dağıtımı tamamlanmış ve şu an hiç bir yardım yokmuş biz engelli vatandaşı olarak hakkımız gasp edilmiştir hani bir laf var sap döner keser döner gün gelir hesap döner sandık gömer
görünen yüzde 90 hak eden almadı1100 tl alan varmı arkadaşlar