şu şekilde cevaplamaya çalışayım insanlar devamlı bankaya gidip gelip bakamıyo buradan takip netmeye çalışıyo insanlar sıkıntılarını bir nebzede olsa rahatlatmaya çalışıyo bende affına sığınıyorum sen neden böyle bi soru sorma gereği duydun
bunu da isterseniz ben cevaplamaya çalışayım.
Örnek olarak ben İstanbuldayım ve istanbul,da bakım maaşları 23 - 27 arasında yatıyor bazen bu daha da gecikebiliyor.
ben de bu yüzden ayın 23 ünden önce maaş beklemiyorum,
yukardaki arkadaşımız da sanırım bunu anlatmak istemiş.
genelde her il,in üç aşağı beş yukarı maaş yatırılma tarihi bellidir. o tarihlerden önce foruma girip yattı mı ? ne zaman yatar gibi sorular sormaları , merak değil, gereksiz mesajlardır.
yine bir örnek vereyim.
İstanbul maaşları 23 - 27 tarihleri arasında yatıyor, ve ara sıra forumda istanbuldan bazı arkadaşların mesajlarını görüyorum, acaba istanbul daha erken yatar mı ?, istanbul hep geç yatır gibi mesajlar.
aslında bunu farklı düşünürsek sorun çözülmüş olacak. eğer istanbul bir ay ayın 1 inde yatsa , bir ay ayın 23 ünde yatsa tamam o zaman hep bir bekleyiş içinde olabilirdik, yattı mı ne zaman yatar gibi mesajlar doğru olurdu.
ama 23 ile 27 arasında yatan bir maaş için bu tarihler dışında böyle sorular sormak bence gereksizdir,
maaşlarını alan arkadaşlara hayırlı olsun, güle güle harcasınlar henüz almayanların da en kısa sürede almaları dileklerimle herkese saygılar