Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bankaya gittim kesilmiş olan hesap işletim ücretinin geriye dönük olarak ödenmesini ve bundan sonrada alınmamasını istediğimi söledim banka çalışanı ise mümkün olmadığını söledi bende ziraat bankası sayfasından genel müdürlüğe mail attım ordanda cevap alamadım evde bakım maaşı aldığım şubeye dilekce yazdım geriye dönük ödeme yaptılar yalnız 1 kesilmiş olan hesap işletim ücretini oda 15 tl sizlere tavsiyem zorluk çıkarıyorlarsa maaş aldığınız bankaya dilekce yazıp verin sorununuz çözülecek benim çözüldü sağlıcakla kalın
Bu gün çarşida atm ye uğradim bakim maaşina bakmak için ancak içimi burkan bi olay oldu burnunda hortumla beslenen yutma bilinci olmayan çocuk arabasinda bir annenin atm ye bakipta maaş yatmadiğini görünce yüz rengini görmeliydiniz.
Türkiyede her ödemenin bir tarihi var memur - emekli- 2022 maaşi alanlarin ödeme günleri sadece bakim maaşinin belli bi günü yok her ay hastalarda eksilme yada artma varsa bi peryota bağlanabilir denirki şu il şu gün falan il bu gün ödeme yapilacak ona göre herkes gününü billir allah devletimizden razi olsun bu maaşlar olmassa halimiz nice olurdu rabbim devletimizi korusun ama bunada bi çare bulunsa iyi olur