o zaman bursalı arkadaşlar kirlilik yaratıyorsa yazmasınlar birşey bakmasınlarda foruma girmesinlerde öylemi

)) acelecilik değilki sadece buraya girdiğimizde birşey yazmak hissettiğimiz için yazıyor olamazmıyız... yada bursalı arkadaşlar daha ilgili... sizde salıcakla kalan...
sevgili arkadaşım, forum kirliliği derken bu sadece bursalılar için değil genel olarak söylenen bir durum.
ve genel olarak 3 aşağı 5 yukarı illerin maaş yatma günleri bellidir, biraz sabırla takip etmek gerekir.
Ha siz diyosunuz ki !!! forumu takip etmeyelim mi ? tabi ki takip edin, zaten maaşlar yattığında anında yattı bilgisi forumda veriliyor.
ve yine foruma girdiğinizde bişeyler yazma ihtiyacı duyuyorsanız , yazışmalara açık konulara yazınız,
bu başlık sadece yatan illerin haberdar edilmesi ile ilglidir, bu başlık altında iş olsun diye mesajlar yazmak , konu kirliliğinden başka bişey değildir.
Bu mesajı yazarken ben bile konu kirliliğine neden oluyorum , ancak yazmış olduğunuz mesaja böyle bir cevap yazma gereksinimi duydum,
Tüm forum yöneticileriden özür diler, tüm illerin biran evvel yatması dileklerimle, kalın sağlıcakla , Saygılar