2012 Haziran Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kırşehir
Adıyaman
Kırıkkale
Urfa
Samsun
Bilecik
Burdur
Uşak
Antalya
Konya
Erzurum
Sakarya
Kütahya
Kocaeli
Ankara

1-1 buçuk saat önce beni sadece sosyal ve kültürel vb sitelerde tanıyan bi dostumun telefonuyla havalara uçtum diyebilirim yazdığım msjları okumuş yani kısacası beni aradı banka hesap numarasını istedi bende eğreltiye diye değil borç olarak kabul ediyom dedim çarşıya indim yüce ALLAH razı olsun fazlasıyla göndermiş 4 ay içinde yavaş yavaş yatıracam diye aradım şimdi kendiside bu sitede ve diğer sosyal ve kültürel sitelerinde yazdıklarımı görüyo telefonda dediğim gibi dostum yüce ALLAH sana ve ailene hayatta başta sağlık ve huzur eylesin kaza beladan uzak tutsun evinden bolluk hiç eksilmesin...... şimdi size diyim ben kendim için değil asıl önemli olan oğlum için çırpındım haaaa artık bidaki ayın 18-20 simi yatıyo benim için fazlasıyla hava hoş
yalnız bencillik etti demeyin şunun altını çizmeliyimki benim gibi olanlar veya daha kötüleri veya en azından ucundan kenarından benzeyen mutlak olarak vardır onlarada dileğim yüce ALLAH size yardımlarını esirgemesin... AMİN...

1-1 buçuk saat önce beni sadece sosyal ve kültürel vb sitelerde tanıyan bi dostumun telefonuyla havalara uçtum diyebilirim yazdığım msjları okumuş yani kısacası beni aradı banka hesap numarasını istedi bende eğreltiye diye değil borç olarak kabul ediyom dedim çarşıya indim yüce ALLAH razı olsun fazlasıyla göndermiş 4 ay içinde yavaş yavaş yatıracam diye aradım şimdi kendiside bu sitede ve diğer sosyal ve kültürel sitelerinde yazdıklarımı görüyo telefonda dediğim gibi dostum yüce ALLAH sana ve ailene hayatta başta sağlık ve huzur eylesin kaza beladan uzak tutsun evinden bolluk hiç eksilmesin...... şimdi size diyim ben kendim için değil asıl önemli olan oğlum için çırpındım haaaa artık bidaki ayın 18-20 simi yatıyo benim için fazlasıyla hava hoş
yalnız bencillik etti demeyin şunun altını çizmeliyimki benim gibi olanlar veya daha kötüleri veya en azından ucundan kenarından benzeyen mutlak olarak vardır onlarada dileğim yüce ALLAH size yardımlarını esirgemesin... AMİN...

yüreği güzel arkadaşım, seni yanlış anlayan olursa beni karşısında bulur.Allah her zaman iyi insanların yanındadır böyle bir güzelliği yapan arkadaşa da çok teşekkür ederim ALLAH RAZI OLSUN.

Kırşehir
Adıyaman
Kırıkkale
Urfa
Samsun
Bilecik
Burdur
Uşak
Antalya
Konya
Erzurum
Sakarya
Kütahya
Kocaeli
Ankara
Bursa

Kırşehir
Adıyaman
Kırıkkale
Urfa
Samsun
Bilecik
Burdur
Uşak
Antalya
Konya
Erzurum
Sakarya
Kütahya
Kocaeli
Ankara
Bursa
Tekirdağ

yüreği güzel arkadaşım, seni yanlış anlayan olursa beni karşısında bulur.Allah her zaman iyi insanların yanındadır böyle bir güzelliği yapan arkadaşa da çok teşekkür ederim ALLAH RAZI OLSUN
]
sağolasın güzel kardeşim

Son düzenleme:
Geçen gün Eskişehir il sosyal hizmetlerini aramıştım,işlerimden dolayı foruma girip haber veremedim.Ayın 20sine kadar yatacağını söylediler.insallah en kısa sürede yatar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri