2012 Kasım Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İllerin Sıralı Listesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben bir sormak istiyorum %82 özürlü kayınpederime bakıyorum evde bakım aylığı alıyorum sosyal yardımlaşmadan gelen yetkili özürlü maaşı için başvurdunuz mu dedi kayınpederim sigortadan emekli özürlü aylığı alabiliniyomu bilgilendirir seniz sevinirim teşekkürler

ben bir sormak istiyorum %82 özürlü kayınpederime bakıyorum evde bakım aylığı alıyorum sosyal yardımlaşmadan gelen yetkili özürlü maaşı için başvurdunuz mu dedi kayınpederim sigortadan emekli özürlü aylığı alabiliniyomu bilgilendirir seniz sevinirim teşekkürler

ailenizde kaç fert varsa eve giren gelire bölün eğer 85 tli geçmiyorsa alablirsiniz..

Hastayım.34 ssk dan emekli olan biri 2022 maaşından faydalanamaz. Ayrıca lütfen evde bakım maaşıyla ilgili sorularınızı yeni konu açarak sorunuz. Bu başlık sadece Kasım ayı evde bakım maaşı yatan iller hakkındaki yorumlar içindir. Göstereceğiniz hassasiyet için şimdiden teşekkür ederim.

Hastaadam sitemizden bir üye yattığını ve maaşını aldığını yazmış sizde yatmadığını söylüyorsunuz bazı il ve ilçelerde yatışlar farklılık gösterebiliyor. Ya yattığını söyleyen üyemiz bir hata yaptı yada sizin yakınınızın bulunduğu ilçede yatmadı. Samsunda yaşayan üyelerimiz bu konu hakkında bize net bir bilgi verirlerse seviniriz. Ona görede yatan iller listesinde düzenlemeyi yaparız.

yalan söyleyerek sizleri neden kandırayımki dün öğleden sonra saat 2 de aldım maaşımı artı ilk maaşımızdı bizim hatta memur bu gün yatırılmış dedi.

Hacer kimse yalan söylediğinizi düşünmedi siz aldığınızı söylediniz diğer üyemiz ise yatmadığını söylüyor biraz evvelde söylediğim gibi il ve ilçeler farklılık gösterebiliyor.

çok Pardon Araya Giricem Ama Yatmadığı Halde Yattı Diyen Bazı Arkadaşlar İçinde Bişeyler Söylemek İstiyorum Bunu Yapmayın Sonuçta Giriyoruz Bakıyoruz Buraya Falanca İl Yatmış Deniyo Adam Birde Köydense Köyünden Kalkıp İlçeye Gidiyo ATM'ye Bakıyo Yatmamış Günahtır Başıma Böyle Bişey Gelmedi Ama Yinede Bu Söylediklerimi Dikkate Almanızı Rica Ediyorumm Bide Öyle Düşünmek Gerek..

çok Pardon Araya Giricem Ama Yatmadığı Halde Yattı Diyen Bazı Arkadaşlar İçinde Bişeyler Söylemek İstiyorum Bunu Yapmayın Sonuçta Giriyoruz Bakıyoruz Buraya Falanca İl Yatmış Deniyo Adam Birde Köydense Köyünden Kalkıp İlçeye Gidiyo ATM'ye Bakıyo Yatmamış Günahtır Başıma Böyle Bişey Gelmedi Ama Yinede Bu Söylediklerimi Dikkate Almanızı Rica Ediyorumm Bide Öyle Düşünmek Gerek..

Değerli üye burda maaşı yatan üyeler çok samimi ve iyi niyetli olarak paylaşımda bulunuyor, yönetici arkadaş gayet net olarak açıklamış bir il yatınca ilçe ve köylerde bi kaç günlük gecikmeler olabiliyor, burda amacımız 81 ilin paylaşımını her ay yapmak ancak ne var ki bazı üyeler kalkıp yanlış yazıyorsunuz deyip paylaşımda bulunan üyelerimizin "bir daha paylaşmam inanmıyorsanız" demesine neden oluyor, bu sitede veya başka sitede bir engelli arkadaşımızın tutupta olmadık yerde yalan yanlış bir şekilde X il yattı diye lüzumsuz bir mesaj yazmayacağından eminim kim neden böyle bir saçmalığın içine girsin ki, lütfen eleştirilerinizle insanların paylaşımda bulunmasını engellemeyiniz zaten yeteri kadar engelliniyoruz. Son olarak sen yarın tutupta Tekirdağ yattı dersen çorludan birisi çıkıpta ilçedeyiz bizim ki neden yatmadı 1 saat dolmuşla gittik geldik neden yanlış yazıyorsunuz derse sen ne yaparsın? Bir kez daha yazıyorum iller ve ilçeler arasında bi kaç günlük gecikmeler oluyor olabiliyor bilgilerinize...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri