2012 Mayıs Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mayıs Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller
Bilecik
Kütahya
Kırşehir
Kırıkkale
Tekirdağ
Urfa
Burdur
Uşak
Zonguldak
Adıyaman
Erzurum
Edirne
Bayburt
Ankara
Adana
Antalya
İstanbul
Samsun

Canim bursamin memurlari toplu sözleşme için grevdemisiniz.neden üzüyosunuz insanlari arkadaş ya

bende bugün aradım bursayı arkadaşlar bu gece yatar inşallah dediler eğer yatmaz ise cuma sabahına beklemede kalın dediler yapacak bişe olmadıklarını söylüyorlar
ve ayrıca bu maaşların her ay 15i ile 25 i arasında yatırdıklarını söyleyip her ay arayıpta sormayın diyorlar nasıl bir şey bu ya bi,r günü yok bu maaşların insanlar devamlı acaba yatacakmı yada maaşımız kesildimi diye endişe ediyor her ay

bende bugün aradım bursayı arkadaşlar bu gece yatar inşallah dediler eğer yatmaz ise cuma sabahına beklemede kalın dediler yapacak bişe olmadıklarını söylüyorlar
ve ayrıca bu maaşların her ay 15i ile 25 i arasında yatırdıklarını söyleyip her ay arayıpta sormayın diyorlar nasıl bir şey bu ya bi,r günü yok bu maaşların insanlar devamlı acaba yatacakmı yada maaşımız kesildimi diye endişe ediyor her ay

özürlülere ne zaman iyi davraniyolarki telefonda düzgün cevap versinler..aslinda anlama kabiliyeti olmayan güzel cevap vermek yerine tersleyen gerçek özürlü onlar hakli değilmiyim

CUMAYA kadar yatmaz bu para söylıyım

Arkadaşlar aranazı yeni katıldım.. iki ay önce verdiğim evraklarla ilk maaşımızı almayı bekliyoruz demekki her ay böyle bekleyeceğiz:)))) bursadan herhangi bir ses yok inşallah en kısa zamada yatar..

Mayıs Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller
Bilecik
Kütahya
Kırşehir
Kırıkkale
Tekirdağ
Urfa
Burdur
Uşak
Zonguldak
Adıyaman
Erzurum
Edirne
Bayburt
Ankara
Adana
Antalya
İstanbul
Samsun

Merhaba Arkadaşlar. Yeni Katıldım Aranıza. Bu Bursa Maaşındaki Gecikmeyi araştırmak için bakınca buldum burayı.. --- O kadar İL yatmış. Bursa da neden bu Gecikme Anlamıyorum.. inşallah En erken zamanda herkesin maaşı yatar ya..:(:(16/05/2012 02:09 Bursa daha yatmamış..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri