Arkadaşlar Ordu Mardin ve Yozgat henüz yatmadı yatması durumunda paylaşılacaktır.
eylem yaqptılar kendı maaşlarına bızımkıler yatmasa da olurCanim bursamin memurlari toplu sözleşme için grevdemisiniz.neden üzüyosunuz insanlari arkadaş ya
bende bugün aradım bursayı arkadaşlar bu gece yatar inşallah dediler eğer yatmaz ise cuma sabahına beklemede kalın dediler yapacak bişe olmadıklarını söylüyorlar
ve ayrıca bu maaşların her ay 15i ile 25 i arasında yatırdıklarını söyleyip her ay arayıpta sormayın diyorlar nasıl bir şey bu ya bi,r günü yok bu maaşların insanlar devamlı acaba yatacakmı yada maaşımız kesildimi diye endişe ediyor her ay
bende bugün aradım bursayı arkadaşlar bu gece yatar inşallah dediler eğer yatmaz ise cuma sabahına beklemede kalın dediler yapacak bişe olmadıklarını söylüyorlar
ve ayrıca bu maaşların her ay 15i ile 25 i arasında yatırdıklarını söyleyip her ay arayıpta sormayın diyorlar nasıl bir şey bu ya bi,r günü yok bu maaşların insanlar devamlı acaba yatacakmı yada maaşımız kesildimi diye endişe ediyor her ay
cumaya kadar yatmaz bu para söylıyım
slm arkadaşlar ben yeni üyeyim bu sitede istanbulun nezaman yatıca hakkında bilgisi olan varmı teşekkürler....
yarın bankaya gıt ınternet bankacılıgı hesabı açtır ben dakka başı ordan bakıyorum