2012 Mayıs Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
orduda ay sonunda yatacakmış inşallah yatar allah bizim gibi garibanlara yardım etsinlerkendilerine gelince gece yarısı oturup karar verirler herkesin tuzu kuru

Mayıs Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller
Bilecik
Kütahya
Kırşehir
Kırıkkale
Tekirdağ
Urfa
Burdur
Uşak
Zonguldak
Adıyaman
Erzurum
Edirne
Bayburt
Ankara
Adana
Antalya
İstanbul
Samsun
Eskişehir
Kocaeli
Diyarbakır
Mersin
Balıkesir
Karabük
Bursa
Konya
Sakarya
Kahramanmaraş
Kayseri
Malatya
İzmir

tşk.yattığında ben yazcam.internet bankacılığından srekli takip ediyorum.sizede emeklerinizden dolayı teşekkr ediyorum..

Konya Merkez ilçelerinde henüz bakım aylıgı yatmamıştır arkadaşlar. Listede yattı gözüküyor bu bilgiler nereden alınıyor.

Anladım geçtigimiz ayda ayın 23 veya 24 ünde yatmıştı diye hatırlıyorum. Önceden 15 ile 19 u arası alabiliyorduk. Var iki aydır bir sıkıntı ama anlamadım.

Konya Merkez ilçelerinde henüz bakım aylıgı yatmamıştır arkadaşlar. Listede yattı gözüküyor bu bilgiler nereden alınıyor.

konya merkez ilçelerinden selçuklu da yatalı hali zaman oldu arkadaşım.siz hangi ilçesindensiniz.

sakın maaşınız kesilmesin inşallah öyle birşey olmaz
sosyal hizmetleri arayıp sorunuz.zaman geçirmeyiniz.paralar yatalı bir hafta kadar oldu.

Durduk yere neden kessinlerki? Her ihtimale karşı arasam iyi olacak. Telefon numarasını biliyormusunuz?

Durduk yere neden kessinlerki? Her ihtimale karşı arasam iyi olacak. Telefon numarasını biliyormusunuz?

Telefon: +90.332 320 84 41 - 64 41

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri