yav böle işmi olur yav milleti urastırıorlar iki kuruş veriorlar die. kardeşim vercekseniz iki kuruş hem gününde hemde şehirlerin hepsini aynı yatırın bu ne ya nerde devlet nerde millet. zaten bizim devlet ne zaman doğru bi iş yaptıki dimi alırken kaçırmazlar gününü tarihini saatini ve kuruşu kuruşuna alırlar. ama verirken zorlanırlar dimi işte nede olsa türkiye cumhuriyeti dimi
be hey şopar senin bu nankörane mesajınla hemen üye oldum ve sana bir çift laf etmezsem rahat edemicem. akıl fukarası adam !!! bu bahsettiğin para iki kuruş değil 634 tl ve piyasada insanların çoğu 700-750 tl ye çalışıyor. ve bu parayı 312 bin aile alıyor ama senin şopar aklın almazki hem parayı küçümsüyon hem devleti sen akıllı vatandaş olda bu aldığın (alıyorsan eğer) paraya şükret almıyorsan demekki alan insanları küçük görüyon. 2 kuruşu her ay böle takip ediyorlar diye. aslında senin gibi insanları tespit edip hemen kesmek lazım bu maaşını çünki nankörlere göre değil bu para. devlet kendine alacağını gününde almak zorunda ve devlet hiç kimseye bana borcu var diye yakasına yapışmıyor sadece faizi ile bekliyor alabilmek için. ve senin gibi şopar akıllılar bunu idrak edemiyor. çok sinirlendirdin beni diğer arkadaşlarımdan özür diliyorum hayırlı günler diliyorum.