2012 Ocak Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2O12 Ocak Ayı Evde Bakım Ücreti Yatan İller
Bursa
Kırşehir
Samsun
Kırıkkale
Ankara
Şanlıurfa
Bilecik
Çanakkale
Diyarbakır
Erzurum
Bayburt
Zonguldak
İstanbul
Antalya
Konya
Kocaeli / Gölcük
Tekirdağ
Edirne
Adana

selam gülümse hanım ben kendi maaşımı öğrendim çocuk maaşıymış henüz yatmamış ama engelli arkadaşlarımıda sordum kocaeli yatmamış perşembe veya cuma dediler gölcük ilçesi erken yatmış olabilir teşekkür ederim

Arkadaşlar bu ay ben 600 tl çektim hesabımdan. Yalnız ilk 6 ay yatırılan para 635 tl olması gerekmıyormu yada şubat ayındamı bu geçerli olucak.. ?

Aldiğim duyuma göre 13de yatmiş istanbul bakim parasi erken yatiricaklarmiş bundan sonra öncedende erken yatiyomuş ama kimse çekmiyo diye geç yatiriyolarmiş haberiz olsun erken çekilirse erken yatacakmiş bundan sonra bilginize duyrulur

Bursa
Kırşehir
Samsun
Kırıkkale
Ankara
Şanlıurfa
Bilecik
Çanakkale
Diyarbakır
Erzurum
Bayburt
Zonguldak
İstanbul
Antalya
Konya
Kocaeli / Gölcük
Tekirdağ
Edirne
Adana

gülümse hanım adıyaman nezaman yatacak geçen son 3 ay 13 yattı bu ay dan bilginiz varmı adıyaman nezaman yatacak ihtiyacımız var

gülümse hanım izmir yatmadımı daha ve ne zaman yatar bi bilginiz varmı acaba izmir konusunda bazı duyumlar alıyorum 2012 yılı nedeniyle artık günleri değiştirceklermiş acaba kontrol etsek yatmışmıdır su anda bu sitedeki bilgiler doğrumu yani yattığı zaman kesin bu başlık altına yansırmı otomatikman saygılar !

yunus kurt İzmir genellikle ayın 20 sinden sonra yatıyor örneğin aralık ayında 21 de yatmıştı. Bu bakımdan beklemekten başka bir yol yok aksamalar oluyor bazen bir kaç gün geç veya erken yatabiliyor. Hiç şüpheniz olmasın yattığı hakkında bilgi edinildiği zaman muhakkak başlık altında paylaşılacaktır takipte kalınız.

Bursa
Kırşehir
Samsun
Kırıkkale
Ankara
Şanlıurfa
Bilecik
Çanakkale
Diyarbakır
Erzurum
Bayburt
Zonguldak
İstanbul
Antalya
Konya
Kocaeli / Gölcük
Tekirdağ
Edirne
Adana ESKİŞEHİR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri