2012 Şubat Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yunus Kurt İzmir hakkında bize bir bilgi ulaşmadı eğer siz bizden önce net bir bilgiye ulaşırsanız yattığına dair paylaşırsanız İzmir'den maaşı bekleyen arkadaşlarımızı bilgilendirmiş oluruz.

2012 Şubat Ayı Evde Bakım Parası Yatan İller
Kırşehir
Kırıkkale
Ankara
Bilecik
Kütahya
Edirne
İstanbul
Erzurum
Çanakkale
Bursa
Ş.urfa
Zonguldak
Samsun
Tekirdağ
Adıyaman
Konya
Adana
Diyarbakır
Aydın
Bayburt
Eskişehir

merhaba arkadaşlar benim adım ibrahim siteye yeni üye oldum muğla fethiyede oturuyorum muğla 2012 şubat ayı bakım aylığı ile ilgili yanılmıyorsam bir yorum yazılmamış 15/02/2012 itibari ile yatmış olduğunu bilgilerinize sunarım iyi günlerde harcamanızı temeni ederim iyi geceler

slm arkadaş lar sakarya yattımı acaba
bilgısı olan varmı

faruk54; Sakarya Evde Bakım Maaşı; 16 Şubat 2012 Perşembe Saat 11:00 itibariyle Malesef yatmamıştır, bilginiz olsun.. Kesin bilgidir..Dün Ziraat Bankasından İnternet Bankacılığı aldık ve bugün 2 saatte bir buradan bilgi vericem , arkadaşlarımıza kolaylık olması bakımından... Saygılarımla

Evde bakım maaşını takip eden üyelerimiz Kocaeli yattığına dair bir üyemizden mesaj aldım kocaelinde evde bakım maaşı alan üyelerimiz olduysa paylaşabilirseniz seviniriz. Ayrıca bana bilgiyi ulaştıran üyemizede teşekkür ediyorum.

kocaeli 16 02 2012 itibariyle yatmıştır.

2012 Şubat Ayı Evde Bakım Parası Yatan İller
Kırşehir
Kırıkkale
Ankara
Bilecik
Kütahya
Edirne
İstanbul
Erzurum
Çanakkale
Bursa
Ş.urfa
Zonguldak
Samsun
Tekirdağ
Adıyaman
Konya
Adana
Diyarbakır
Aydın
Bayburt
Eskişehir
Muğla
Antalya
Kahramanmaraş
Kocaeli

16 Şubat 2012 Perşembe Saat 12:12 itibariyle Sakarya Evde Bakım Maaşı 634,65 TL olarak Yatmıştır ... Hesaptan Bakılıp, bilgi aktarılmıştır, kesin bilgidir.. Güle Güle Harcayın ... Umarım Tüm diğer yatmayan illerde en kısa sürede yatar... Saygılarımla

Bu site sayesinde her ay kar kış kıyamette evden çıkmadan bilgi sahibi oluyoruz emeği geçen herkese teşekkür ederim yaklaşık 6 aydır bu siteyi uzaktan takip ediyorum evde bakım maaşımız yattımı diye bakaya mekik dokumuyoruz burdan bir tık bakıyoruz yatmışmı gidip çekiyoruz her ili takip eden yönetici arkadaşlar ve üyelere sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri