slm arkadaşlr mersinden haber yokmu
kardeş bu haberin kaynağı sağlam mı? mehmet bey veya gülümse hayata hanım sizler bu habere ne diyorsunuz.gerçeklik payı varmıdır.?
kaynak sağlam arkadaşlar ama ben önümüzdeki ay bekliyorum artık bütün illerin artık 20 sinde yatacağını inşallahda öyle olur.Arkadaşlar ben bu haberle ilgili net bir bilgiye ulaşamadım fakat yapmış olduğum bir görüşmede bana söylenen bu paranın bir maaş olmadığı sosyal yardım fonundan karşılanan bir ödenek olduğu fakat bu paranın tıpkı bir emekli maaşı gibi ayın belli günlerinde çekilebilmesi adına çalışmalarının olduğu söylendi bu çalışmalar tamamlanmışmı kesinleşmişmi bilmiyorum ama diliyorumki bu düzen rayına oturur ve maaşı bekleyenlerin mağduriyeti son bulur.
Arkadaşlar ben bu haberle ilgili net bir bilgiye ulaşamadım fakat yapmış olduğum bir görüşmede bana söylenen bu paranın bir maaş olmadığı sosyal yardım fonundan karşılanan bir ödenek olduğu fakat bu paranın tıpkı bir emekli maaşı gibi ayın belli günlerinde çekilebilmesi adına çalışmalarının olduğu söylendi bu çalışmalar tamamlanmışmı kesinleşmişmi bilmiyorum ama diliyorumki bu düzen rayına oturur ve maaşı bekleyenlerin mağduriyeti son bulur.