2012 Temmuz Ayı Evde Bakım Parası Hangi İllerde Yattı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar istanbuldan biri bankaya verdiği cep telefon numarasından BAKIYE yazıp 4747 ye mesaj atsın bakalım yatmış mı vallahi at at kontrum bitti :D

böyle mesaj olayını ben söylemiştim ziraat bankasının sitesine girersen 50 kuruş ücret aldığını öğrenirsin yalan söylycek değil benim kontrumü aldı hey Allah ım ya!

Ben sana yalan söylüyorsun demedim sadece kontür gitmiyor dedim sen başka ben başka bankayami gönderiyoruz sanki ziraat bankasi degilmi 5 tl köntürüm var ve 4gündür ben mesaj atiyorum ve ayni kontür sana yalan söylüyecek halim yok benim burda okadar insan var günahlarini alamam

Ücretlendirme: 4747 SMS Bankacılığı işlemlerinizde Bankamız tarafından herhangi bir ücret alınmamaktadır. Tarafınızca gönderilen SMS?ler, operatörünüzün SMS tarifesi üzerinden 1 SMS karşılığı ücretlendirilmektedir.

ziraat bankası resmi sitesinden alınmıştır.

Temmuz Ayı Evde Bakım Parası Yatan İller

1:Kirşehir
2:Kırıkkale
3:Bilecik
4:Edirne
5:Samsun
6:Erzurum
7:Adiyaman
8:Kütahya
9:Zonguldak
10:Aydin
11:Şanlıurfa
12:Eskişehir
13:Bursa
14:tekirdağ
15:kocaeli
16:adana
17:bayburt
18: Balıkesir
19:Antalya
20: Kocaeli
21:Burdur
22:Kayseri

Temmuz Ayı Evde Bakım Parası Yatan İller

1:Kirşehir
2:Kırıkkale
3:Bilecik
4:Edirne
5:Samsun
6:Erzurum
7:Adiyaman
8:Kütahya
9:Zonguldak
10:Aydin
11:Şanlıurfa
12:Eskişehir
13:Bursa
14:tekirdağ
15:kocaeli
16:adana
17:bayburt
18: Balıkesir
19:Antalya
20: Kocaeli
21:Burdur
22:Kayseri
artık her ayın 20 sinde alınacak bütün iller en adaletliside böyle zaten.biri alıyor 5 inde biri alıyor 25 inde.neyseki bu ay son artık herkes 20 sinde alacak

her ayın 20 verilce doğrumu kardeş nerden duydun kesinmi yani öyle daha güzel olur en azından tam olarak alcamız tarihi biliriz ona göre ayarlarız işlerimizi ,,,

artık her ayın 20 sinde alınacak bütün iller en adaletliside böyle zaten.biri alıyor 5 inde biri alıyor 25 inde.neyseki bu ay son artık herkes 20 sinde alacak

kardeş bu haberin kaynağı sağlam mı? mehmet bey veya gülümse hayata hanım sizler bu habere ne diyorsunuz.gerçeklik payı varmıdır.?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri