2013 Ağustos Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar yatan illeri takip ederken zaten yönetici aralarda sorulan küçük sorulara da yanıt veriyor, postaneden alınmayacak maaşlar ziraattan alınacak erken yatması mümkün olabilir ama net bilgiler elimize ulaşmadı, istanbul yatacak ama diger illerle ilgili bilgi alamadık yatıp yatmayacağını bilmiyorum ama yatma olasılığı istanbul'u göz önüne alırsak o yogunlukla onlar yatırıyorsa diger illerde umudumuz artıyor bekleyelim görelim, son olarak burda yönetici arkadaşlar kimseyi yanlış yönlendirip heveslendiremez buna zaten izin vermem.

temmuz ayında maaşımı bankadan aldım. Benden tam 5 t kesinti yaptılar bundan sonra bankamati kullanmadığım işlemlerde. bankanın içinde işem yaparsam;işlem parası adı altında kesinti yapacaklarmış. bizden kesceklerse nerde kaldı bizim farkımız ? biz engeli ailesiyiz yardımlardan kesinti olmaması lazım.

2013 2. Dönem net asgari ücret 803,68 tl buradan bekar ve çocuksuz asgari geçim indirimini (73,40 tl ) düşüyorsunuz .

803,68 - 73,40 = 730,28 tl

bilmediğimiz yere yanliş yorumlarda bulunmayalimmm

734 tl olması gerekir.4 tl nereye gidiyor yoksa mutemed parası olarak mı kesiliyor acaba

2013 2. Dönem net asgari ücret 803,68 tl buradan bekar ve çocuksuz asgari geçim indirimini (73,40 tl ) düşüyorsunuz .

734 tl olması gerekir.4 tl nereye gidiyor yoksa mutemed parası olarak mı kesiliyor acaba

Arkadaşlar bir çok il erken yatacak bilgisi üyelerimizden bize bildiriliyor inşallah bayram öncesi yatacaktır takipte olunuz lütfen.

denizli sosyal yardımlaşmadan müjdeli haberi aldım arkdaşlar. biz gönderdik hesaplarınızı kontrol edin dediler..

Evet bir bilgide denizli'den gelmiş oldu arkadaşlar çarşambaya kadar hesaplarınızı kontrol edin büyük büyük ihtimalle bir çok il yatacaktır. Lütfen yatan iller olursa derhal bizlerle paylaşın

slm memet yalçın annemden dolayı evde bakım aylıgı alıyoruz 5 kişilik aileyiz kendi kızım sigortalı işe başladı asgari cretten acaba evde bakım aylıgında herhangibi bidegişiklik olurmu tşklr

işallah maşlar tatile denk gelmez.. sonucda bankalar parayı vermeye hiçde hevesli degiller. 3 gün kasalarında dursa o kadar emekli ve engelle maaşı dünyanın parası ediyor.. hadi bakalım umutla bekliyoruz
birde madem devlet bu maaşları erken verecek yada vermeyecek neden tam yetkili bir agızdan acıklama gelmezki... ben eminimki buradaki her bilgi kulakdan dolma bilgi aslı astarı yok...:S

Eğer yatma ihtimali varsa Bursa'nın bu gece yatar zaten bursa genelde gece 00:30 dan sonra hesaplara geçiyor inşallah yatar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri