2013 Ağustos Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
illerin yarısı yatıp yarısı bayramdan sonraya kalmaz.yarın bütün iller yatar sanırım.daha doğrusu tek umudumuz bu :D

hiç belli olmaz bir bayram da ben takip ettim burada paylaştığımız illerden 39 il yatmıştı bayramın son günü akşam saat 17/05 de benim hesaba yeni yattığını gördüğüm olmuştur dekontu elim de daha

uşak sosyal hiz. aradım yarın akşama hasabınızı kont edin dediler inşaALLAH yatacak mış valla sevin dim
diğer ilerde engeç yarına yatar inşaALLAH

Konya için sosyal hizmetleri aradım. Bayramdan önce ödemenin olmayacağını ve her ay alınan tarih aralıgında verileceğini söylediler.

kocaman 115000 hastası olan ankara yetiştiriyor konya sı bursa sı beyler yapmıyor kendi maaşları bu gün yatıyor nasıl olsa bi gün gecikse maaşları gecikse ortalığı ayağa kaldırırlar birde sorulan soruya dayak atar gibi cevap veriyolar bravo onlara

Arkadaşlar denizli yatmıştır merak etmeyin çoğu il yatacaktır denizli 20 sinden sonra yatıyordu ilk kez erken yattı herkesin bayramı kutlu olsun allah kimseyi muhtaç etmesin

Bayram sebebiyle bu ay maaşlar erken yatacak. Sanırım başlığı iyi takip etmediniz. Dikkatle okursanız neden bahsettiğimizi anlarsınız.

İstanbul ayın 20 sinde zor yatıyor hiç şimdiden yatarmı Allah aşkına!!

Arkadaşlar sanırım sadece yazmak için yazıyorsun hiç okumuyorsunuz kurum görevlisi bi yardım sever buraya üye ve geçen gün İstanbul Çarşamba günü yatacak diye yazdı bugün salı niye boşuna ve gereksiz yazılar yazıyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri