2013 Ağustos Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar lütfen gereksiz tartışmalara girmeyelim tam bayram arifesi birbirimizi kırarak elimize hiç bir şey geçmeyecek.Ayrıca her yazılan gereksiz mesajda insanlar acaba bir il yattımı diye heyecanlanıp bu başlığa bakıyor tartışma mesajlarıyla kimseyi sıkmayalım rica ediyorum sizlerden.

2013 YILI AGUSTOS AYI EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER
(ENGELLİLER.GEN.TR)

1-) Samsun
2-) Ordu
3-) Ankara
4-) Tokat
5-) Denizli
6-) Aydın
7-) Balıkesir
:cool: Bartın
9-) Van
10-) Kırşehir
11-)Muğla
12-)Bilecik
13-)Afyonkarahisar
14-)Osmaniye
15-)Tekirdağ
16-)Kırıkkale
17-)Karabük
1:cool:diyarbakır
19-)Kahramanmaraş
20-)İstanbul
21-)Erzurum
22-)Kocaeli
23-)Sivas
24-)Edirne
25-)Uşak
26-)Zonguldak
27-)Bayburt
2:cool:Adıyaman

Tüm Müslüman aleminin ve siz değerli arkadaşlarımın Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlar hayırlı bayramlar dilerim Allah'a emanet olun sevgili arkadaşlar.

majirel kardeş yok valla bir kıpırdı benimde gözüm yollarda kaldı ama sadece kalmasıyla kaldı izmir yetim kaldı yarın bayram ne güzel :)

izmir bize yamuk yaptı su an atm,yede gıdemıyorum yattımı yamadımı bılmıyom bende buradan takıpdeyım

malesef arkadaşlar 02 30 itibariyle izmir den ses yok artık beklememek en güzeli boşuna hayal kurmamak lazım şimdiden herkeze hayırlı bayramlar artık tek temennimiz sabah ama dedigim gibi boşuna hayal kurmamak lazım genede yatmayacak gibi düşünmek lazım gönül isterdiki izmir ve diger illerimizde yatsın ama devlet işi bu belli olmuyo hayırlı geceler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri