bursa maaşlar ayın 12'sinde pazartesi yatmış olacak
Son düzenleme:
herkezin bayramı mübarek olsun arkadaşlar merağımı mazur görün anlayamadığım birşey var şimdi bakıyorum bir çok engelli arkadaşımız olsun aileleri olsun ağustos ayı evde bakım maaşlarının bayramdan önce verilmediği için madur olduklarını maddi sıkıntı çaktıklerini dile getirmiş tm allah hepimizin yardımcısı olsun bu paralarla geçimlerimizi sağlıyoruz ama şimdi yani daha temmuz ayını yeni alan illerdeki arkadaşlarımız dahi evde bakım maalarının bayram öncesi yatmamasından ötürü perişan olduklarını söylemiş e nasıl olur daha tammuzu yeni almışken ağustos verilmedi deiye şeker bile alınamamış yani mesela bende bu parayla hayatımı sürdürmeye çalışıyorum ve aldığım parayı 30 güne göre bölüyorum ve harcamalarmı buna göre yapıyorum sıkıntıda olmuyor bence devlete tşk bile etmek lazım bayramdan önce verilmediği için bazı illerin daha tammuz ayını alalı 10 gün olmuşken para kalmadığını söylüyorsak düşünün ki eylül ayında nasıl olurduk bekleki ay gelsin nerdeeee gelirmi eylül daha ağustosun başındayken alıpta doğal olarak paralar suyunu çekecekti bayramın vermiş olduğu gazlada kesin ki biterdi o paralar işte ozaman peri perişan olurduk dum allah devletimize zeval vermesin allahıma şükürler olsun en azından kesemizin dengesi parçalanmadı bayramdan sonra ilaç olucak verilmeyen illerin alacağı evde bakım maaşlarıalan arkadaşlar mangalı yaktılar oh vallaha bizde zeytine devam cıkolata bile alamadık be
herkezin bayramı mübarek olsun arkadaşlar merağımı mazur görün anlayamadığım birşey var şimdi bakıyorum bir çok engelli arkadaşımız olsun aileleri olsun ağustos ayı evde bakım maaşlarının bayramdan önce verilmediği için madur olduklarını maddi sıkıntı çaktıklerini dile getirmiş tm allah hepimizin yardımcısı olsun bu paralarla geçimlerimizi sağlıyoruz ama şimdi yani daha temmuz ayını yeni alan illerdeki arkadaşlarımız dahi evde bakım maalarının bayram öncesi yatmamasından ötürü perişan olduklarını söylemiş e nasıl olur daha tammuzu yeni almışken ağustos verilmedi deiye şeker bile alınamamış yani mesela bende bu parayla hayatımı sürdürmeye çalışıyorum ve aldığım parayı 30 güne göre bölüyorum ve harcamalarmı buna göre yapıyorum sıkıntıda olmuyor bence devlete tşk bile etmek lazım bayramdan önce verilmediği için bazı illerin daha tammuz ayını alalı 10 gün olmuşken para kalmadığını söylüyorsak düşünün ki eylül ayında nasıl olurduk bekleki ay gelsin nerdeeee gelirmi eylül daha ağustosun başındayken alıpta doğal olarak paralar suyunu çekecekti bayramın vermiş olduğu gazlada kesin ki biterdi o paralar işte ozaman peri perişan olurduk dum allah devletimize zeval vermesin allahıma şükürler olsun en azından kesemizin dengesi parçalanmadı bayramdan sonra ilaç olucak verilmeyen illerin alacağı evde bakım maaşları
herkezin bayramı mübarek olsun arkadaşlar merağımı mazur görün anlayamadığım birşey var şimdi bakıyorum bir çok engelli arkadaşımız olsun aileleri olsun ağustos ayı evde bakım maaşlarının bayramdan önce verilmediği için madur olduklarını maddi sıkıntı çaktıklerini dile getirmiş tm allah hepimizin yardımcısı olsun bu paralarla geçimlerimizi sağlıyoruz ama şimdi yani daha temmuz ayını yeni alan illerdeki arkadaşlarımız dahi evde bakım maalarının bayram öncesi yatmamasından ötürü perişan olduklarını söylemiş e nasıl olur daha tammuzu yeni almışken ağustos verilmedi deiye şeker bile alınamamış yani mesela bende bu parayla hayatımı sürdürmeye çalışıyorum ve aldığım parayı 30 güne göre bölüyorum ve harcamalarmı buna göre yapıyorum sıkıntıda olmuyor bence devlete tşk bile etmek lazım bayramdan önce verilmediği için bazı illerin daha tammuz ayını alalı 10 gün olmuşken para kalmadığını söylüyorsak düşünün ki eylül ayında nasıl olurduk bekleki ay gelsin nerdeeee gelirmi eylül daha ağustosun başındayken alıpta doğal olarak paralar suyunu çekecekti bayramın vermiş olduğu gazlada kesin ki biterdi o paralar işte ozaman peri perişan olurduk dum allah devletimize zeval vermesin allahıma şükürler olsun en azından kesemizin dengesi parçalanmadı bayramdan sonra ilaç olucak verilmeyen illerin alacağı evde bakım maaşları