2013 Ağustos Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çok şükür şu bursa yattıda kurtulduk yavv bu neyy yaa yok yattımı yok yatmadımı bizde ADANA yı bekliyoruz ama sizin kadar sayfa kirliligi yapmıyoruz

ne bursaymış be olduler acına bursa ssoyal hizmetler adamlar ackaldıydı be iyiki yattı be ayıptır be bursalılar ac mı kaldınız lannnnn

allaha şükür aç kalmadıkta.özellikle herkes önünden yirse kimse aç kalmaz.burası senin babanın günlüğü değil bilader her yazı yazana höytleme.herkesin ona göre ihtiyacı var.allaha çok şükür allah insanın rızkını kestimi canınıda alırmış.açlığımızdan değil dostluğumuzdan burdan bişeyleri paylaşmaya ugraşıyoz.sen kendi işine bak

Bursa'lı arkadaşların yerinde olsam burada sızlanacagıma organize olur Bursa Sosyal hizmetlerin önünde eylem yapardım. Sonuçta burda yatıp yatmagı ile ilgili tartışmanızın kimseye bir faydası yok.

Ya bursa ile ilgili yorum yapan arkadaşlar size g......? Ç ...... Ne anlamadım ac kaldı diyen arkadaş sen toksan burda ne işin var bu maaşı alma ve bu sitede takılma ....

Bursa'lı arkadaşların yerinde olsam burada sızlanacagıma organize olur Bursa Sosyal hizmetlerin önünde eylem yapardım. Sonuçta burda yatıp yatmagı ile ilgili tartışmanızın kimseye bir faydası yok.

erken yada geç yatma gibi bir sorun yok ki... sonuçta bir ay sonra yatıyor..yani ayın 1 inde alırsan diger ayda 1 inde alırsın ama insanlar nedense bunu bir türlü kavrayamıyorlar..bu ay 10 unda aldıysa 1 inde başlıyorlar ne zaman yatacak diye sormaya

Arkadaşlar sürekli karşılıklı atışmalar yapıyorsunuz bırakın birbirinize yorumlar yapmayı birbirinizi içindeki olduğu durumdan dolayı eleştirmeyi, aç olanda tok olanda sizi ilgilendirmesin lütfen evde bakım maaşı yatan varsa söylesin haricinde sen şunu dedin ben bunu dedim olaylarından kaçınınız her ay kaç kişiyi banlamaktan sıkıldım bundan sonra karşılıklı gönderme yapanları yasaklayacağım bitti. Bu şekilde devam edilirse yasaklamaları attıracağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri