eskişehirli arkadaşlar ben seyit gazi köyünün ikiz oluk köyümdeyim bugün eskişehir yattımı açaba bilgilebdirimisiniz bugün günü 21 yerinde yatardıondan merkeze ineçem bakan arkadaşlar oursa
arkadaşım bak lütfen böyle tuhaf tuhaf şeyler söyleme kimseye heleki bana kesinlikle söyleme rica ediyorum senden bak ben kimseye laf atmıyorum bana da atmasın kimse evet senin yazdığını gördüm hatta senin yazını gördükten sonra bankaya gittim ve sonrada teyit etmek için yazdım yattığını yanni net olsun diye bilmem anlata bildimmi hadi kal sağlıcakla güzel arkadaşım allaha emanet ol
mersin yattı şükür az önce baktıp 710 yatmış 20 tlden fazla kesmişler haram zıkkım olsun...geçen gün sordum işletim ücretinin iadesi var dediler..şübeye gittim müdür öyle birşey yok dedi bende birşey anlamadım
Hatay Antakya Merkezden de ses seda yok neden bu ay gecikti acaba ??
eskişehir bugün yatması lazımsdı ardım sosyyal hizmetleri sıkıntı çıktığını söyledi ben de sıkıntının neolduğunu öğrenmek için muhasebey bağlamdım dediki biz bugün
evrakları verdik yarına yetişdirmeye çalışıyorlar yarın yatmazsa pazartesi hesaplarda our dediier ne diyelim canları sağulsun cumayı da pazarteside snra ne diyeçek ler baklım eskişehirli arkasaşlarım
eskişehir bugün yatması lazımsdı ardım sosyyal hizmetleri sıkıntı çıktığını söyledi ben de sıkıntının neolduğunu öğrenmek için muhasebey bağlamdım dediki biz bugün
evrakları verdik yarına yetişdirmeye çalışıyorlar yarın yatmazsa pazartesi hesaplarda our dediier ne diyelim canları sağulsun cumayı da pazarteside snra ne diyeçek ler baklım eskişehirli arkasaşlarım