2013 Ağustos Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar öyle kafasına göre kişiye özel uygulama yapamazlar siz şartlarınızın yönetmenliğe uyduğunu düşünüyorsanız elbette vakit geçirmeden ilgili mercilere şikayetinizi yapın enbasta BİMER 'e şiikayet dilekçesi yazın konuyu detaylıca anlatın BİMER gerekeni hızlıca yapacaktır ama sanmıyorum öyle kişiye özel muamele yapacaklarını ortada yönetmenlik diye bi karın ağrıs var yönetmenlikte açık ortada evde bakım maaşının bağlanması için gerekli şartlar ama dediğim gibi kişiye özel uygulama olmaz hı belki yapabilecekleri sadece dosyayı askıda tutmak maaşın bağlanmasını geciktirmek bunun dışında bişe olmaz düşnüyosanızda yaptıklarını ilgili merci en basta BİMER

özür dilerim konu başlığına uygun değil ama yazmama sebep hemen hemen bütün iller yattı sadece yatmayan 3 5 tane il kaldığı için yazdım

2013 YILI AGUSTOS AYI EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER
(ENGELLİLER.GEN.TR)
1-) Samsun
2-) Ordu
3-) Ankara
4-) Tokat
5-) Denizli
6-) Aydın
7-) Balıkesir
:cool: Bartın
9-) Van
10-) Kırşehir
11-)Muğla
12-)Bilecik
13-)Afyonkarahisar
14-)Osmaniye
15-)Tekirdağ
16-)Kırıkkale
17-)Karabük
1:cool:diyarbakır
19-)Kahramanmaraş
20-)İstanbul
21-)Erzurum
22-)Kocaeli
23-)Sivas
24-)Edirne
25-)Uşak
26-)Zonguldak
27-)Bayburt
2:cool:Adıyaman
29-)Malatya
30-)Gümüşhane
31-)Kütahya
32-)düzce
33-)Bursa
34-)Kayseri
35-)Antalya
36-)Sakarya
37-)Hatay
3:cool:İzmir

Konya ili evde bakım alanlar dosyaları tamamı kontrol ediliyor onun için geçiktigini tahmin ediyorum . Yoksa konya coktan yatırdı

az önce bakanımız fatma şahin hanfendiye mesaj attım ve beni aradılar sorun ne dediler ADANA bakıcı maaşları gününde yatırılmıyor bu maaşla geçinen insanlar çok rezil dedim konuyla ADANA sosyal hizmetleri ilmüdürlügüyle görüşecegiz gerekeni yapacagız dediler adana için arkadaşlar sizlerde bakana fatma şahin hanfendiye mesaj atın mutlaka geri dönüyorlar

eskişehir perşembe yataçaçakmış sosyal ilmidürlüğü memur arkadaş söyledi işalllah bi aksilik çıkmazda perşempe yatırırlar

tepepaşı sosyal hizmet bi.rimi dosyaları odunpazarı sosyal hizmet birimine gönderdiler odunpazarında oturanlar dosyaları odun pazarına geldi bilgisara işleniyodu galiba geçikme bundan oluyordur ama hep geç oluyodu zaten ne deyelim işallh perşempe yatr

2013 YILI AGUSTOS AYI EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER
(ENGELLİLER.GEN.TR)

1-) Samsun
2-) Ordu
3-) Ankara
4-) Tokat
5-) Denizli
6-) Aydın
7-) Balıkesir
:cool: Bartın
9-) Van
10-) Kırşehir
11-)Muğla
12-)Bilecik
13-)Afyonkarahisar
14-)Osmaniye
15-)Tekirdağ
16-)Kırıkkale
17-)Karabük
1:cool:diyarbakır
19-)Kahramanmaraş
20-)İstanbul
21-)Erzurum
22-)Kocaeli
23-)Sivas
24-)Edirne
25-)Uşak
26-)Zonguldak
27-)Bayburt
2:cool:Adıyaman
29-)Malatya
30-)Gümüşhane
31-)Kütahya
32-)düzce
33-)Bursa
34-)Kayseri
35-)Antalya
36-)Sakarya
37-)Hatay
3:cool:İzmir

hatay antakya sabah baktığımda yatmamıştı hatayın bazı ileçeleri mi yatmış acaba bilgi verebilir misiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri