2013 Ağustos Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2013 YILI AGUSTOS AYI EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER

1-) Samsun
2-) Ordu
3-) Ankara
4-) Tokat
5-) Denizli
6-) Aydın
7-) Balıkesir
:cool: Bartın
9-) Van
10-) Kırşehir
11-)Muğla
12-)Bilecik
13-)Afyonkarahisar
14-)Osmaniye

Bukadar il yattı bazı illerde Bayram sonunda yatacagını söylüyorlar bu nekadar saçma bir iş ya ya herkes aynı konumda değilimi ayrımcılıkmı yapıyorlar .

Bence bütün hepsi yatar o yattı bu yatmadı olacağını zannetmiyorum İstanbul bu kadar kalabalık bi vilayet ken yatacağım söyleniyorsa diğerleride yatacaktır umudumuzu kaybetmeyelim

2013 YILI AGUSTOS AYI EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER

1-) Samsun
2-) Ordu
3-) Ankara
4-) Tokat
5-) Denizli
6-) Aydın
7-) Balıkesir
:cool: Bartın
9-) Van
10-) Kırşehir
11-)Muğla
12-)Bilecik
13-)Afyonkarahisar
14-)Osmaniye
15-)Tekirdağ
16-)Kırıkkale

hatay bugün itibariyle henüz yatmamıştır hataylı olan arkadaşlardan alan var mı acaba ya da bütün iller yatacak mı bana bayramdan önce yatmayacağını normal yattığı tarihte yatacağını söylemişti kurum.

Israrla bayramdan sonra yatacak diyen kurumlarda ki telefonlara bakan insanlara serefsiz dicem olmucak burda sitedekilere ayıp olacak ama demem yok yok öle bisey demem zaten.adi insanlar dicem gene burdaki insanlara arkadaslara ayip olcak onun icin ben adi insanlarda demeyeyim yakismaz.o zaman ben bisey demiyorum bunlara.allaha havale ediyorum

Israrla bayramdan sonra yatacak diyen kurumlarda ki telefonlara bakan insanlara serefsiz dicem olmucak burda sitedekilere ayıp olacak ama demek yok yok öle bisey demem zaten.adi insanlar dicem gene burdaki insanlara arkadaslara ayip olcak onun icin ben adi insanlarda demeyeyim yakismaz.o zaman ben bisey demiyorum bunlara.allaha havale ediyorum
hocam haklısınız da işte ne yapalım bize zorla bilgi veriyorlar onu da yanlış veriyorlar sanki yatacak deseler bişey olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri