2013 Ağustos Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doğru bankalar açık ama müdürlükler bordroları yapmamışlar banka ne yapsın ödeme olmayınca

daha geçen diyordun ya!geçen salı oradaydın da, bordroları hazırlıyorlar da,yok cuma akşamı yok pazartesi akşamı....ne oldu da şimdi bordroları yapmamışlar diyon ki?
hem yarını bekle bakalım belkide yatar?????her seferinde sana söyleniyor!burada yatan iller paylaşılıyor.ama sen kendince bir tahmin yapıp buradan yanlış bilgilendirme yapıyon...ayıp ediyon...

daha geçen diyordun ya!geçen salı oradaydın da, bordroları hazırlıyorlar da,yok cuma akşamı yok pazartesi akşamı....ne oldu da şimdi bordroları yapmamışlar diyon ki?
hem yarını bekle bakalım belkide yatar?????her seferinde sana söyleniyor!burada yatan iller paylaşılıyor.ama sen kendince bir tahmin yapıp buradan yanlış bilgilendirme yapıyon...ayıp ediyon...

aynen katılıyorum bodrolar hazırlanıyor dediydi.bişey bilmeden sallıyor.şimdide yetişmemiş diyor

para tam olarak gece 00.00 da sisteme girmiyormu
mesela gece 1.00 de bakınca eğer yatmadıysa sanırım 24 saat boyunca hiç yatmaz dimi
gece 1.00 de yatmadı ama sabah 8.00 de yattı olayı sanırım olmuyor
ayrıca çoğumuzun pc den online bakma şansı yokmu,olmazsa ben sabah 7.00 de gene gidip bakmam lazım

2013 YILI AGUSTOS AYI EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER

1-) Samsun
2-) Ordu
3-) Ankara
4-) Tokat
5-) Denizli
6-) Aydın
7-) Balıkesir
:cool: Bartın
9-) Van
10-) Kırşehir
11-)Muğla
12-)Bilecik
13-)Afyonkarahisar
14-)Osmaniye
15-)Tekirdağ
16-)Kırıkkale
17-)Karabük
1:cool:diyarbakır

2013 YILI AGUSTOS AYI EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER

1-) Samsun
2-) Ordu
3-) Ankara
4-) Tokat
5-) Denizli
6-) Aydın
7-) Balıkesir
:cool: Bartın
9-) Van
10-) Kırşehir
11-)Muğla
12-)Bilecik
13-)Afyonkarahisar
14-)Osmaniye
15-)Tekirdağ
16-)Kırıkkale
17-)Karabük
1:cool:diyarbakır

Bursalı arkadaşlar özür dilerim iki defadır yanılıyorum ama inanın geçen salı günü evrak götürdüm üst katta memur hazırlıyordu yemın ederım bir daha yazmam bursalı arkadaşlardan özür diliyorum ben şizofrenim

ben mersin sosyal hizmetleri aradım ..bakım ücreti bayramdan önce yatmıyacak dediler..kesin mi diye sordum evet dedi...konuştuğum kişi ne kadar bu konuda bilgiliydi bu bilemiyorum..genede biraz ümidim var belki yatar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri