burada hiç kimse hangi ilin ne zaman yatacağını bilmiyor, bilemez de (İstanbul için Balanced nickli arkadaşımızın berdiği bilgi hariç, Balanced arkadaşımız sosyal hizmetlerde çalışıyor, söylediği kesin bilgidir) hariç, bu yüzden şura ne zaman yatar , bura ne zaman yatar diye boş boş mesajlarla forumu gereksiz mesajlarla meşgul etmeyi bırakın artık, Ve yine bütün illerin maaş yatma tarihleri aşağı yukarı bir ortalama ile her ay yatmaktadır, bizlere de forumu meşgul etmeden sadece yattı bilgisini görene kadar takip etmek düşer, burada atıp tutmakla, feryat figanla hiç bişey olmaz maaş yine sosyal hizmetlerin belirlediği günlerde yatar,
tüm forumdaşlardan ricam bu yılın son ayında bu ay olsun, forum kirliliği yapmamalarıdır,
Tüm illerin biran önce yatması dileğiyle demiyorum, çünkü tüm iller yine herzamanki gibi aylık ortalama günlerinde yatacaktır.
Ben İstanbul da ikamet ediyorum, ve her ay maaşı 20 ile 27 arasında bekliyorum, ve genelde yatmış oluyor, sizden ricam siz de ilinizin ortalama günlerinde sadece forumu takip ediniz, Saygılar