orcun idarenin istedigidi işte tam bu seçim arası nekadar insanları bıktırır larsa hükümete o kadar o kaybettirirler zaten muhalefet bu paranın yatmasına karşı bizlere yatırılan bu paranın yardım parası maas degil dir onlarda kalkmasını istiyorlar lütfn konuştuklarımıza yazdıklarımıza daha dikatli olalım ekmeklerine yağ sürmeyelim 2 gün daha bekleriz daha ne yapabilirlerki tüm arkadaşlara saygılar
İstanbuldan Haber Yokmu ?
orcun idarenin istedigidi işte tam bu seçim arası nekadar insanları bıktırır larsa hükümete o kadar o kaybettirirler zaten muhalefet bu paranın yatmasına karşı bizlere yatırılan bu paranın yardım parası maas degil dir onlarda kalkmasını istiyorlar lütfn konuştuklarımıza yazdıklarımıza daha dikatli olalım ekmeklerine yağ sürmeyelim 2 gün daha bekleriz daha ne yapabilirlerki tüm arkadaşlara saygılar
tebrik ederim analizin için.. unutmayalım ki bunlar maaş degil yardım parası ve bu yardım parasını cumhuriyet tarihinde sadece bu hükümet verdi.. şöyle bir durun ve düşünün bu hükümet öncesi engellilerin durumlarını.. sokağa atılanlar mı dersiniz bakım evlerinde işkence tacize uğrayanlar mı dersiniz.. ve paraların gecikmesinin en büyük sebebi yine engelli yakını olan kanı bozuklar.. yani ihtiyacı olmadığı halde lüks içinde hayat yaşayıpta şu yardım parasına dolandırıcılıkla yazılanlar.. ve öylelerinin yüzünden her ay yenilenmesi ve kontrol edilmesi gerekiyor listenin
İstanbul için ilk yatan iller yedi biz almadık diyorsunuz da önceki aylar bakarsanız istanbul bir düzen içine girdiğin görürsünüz. bu kadar şikayet kazanımlarımızdan olmamıza sebep olur.
Siz böyle koyun gibi düşünürseniz dünyaya at gözlüğü ile bakarsanız elinizden ekmeği alan çok olur . Bu devletin görevidir. Ve burada kimse kimseden sadakada almıyor. Sosyal devlet anlayışı içersinde devlet senden benden topladığı vergilerle . Bakıma muhtaç olan kişilere bakan kişilere ödeme yapıyor. Olaya nasıl bakıyorsunuz hayret.