Siz böyle koyun gibi düşünürseniz dünyaya at gözlüğü ile bakarsanız elinizden ekmeği alan çok olur . Bu devletin görevidir. Ve burada kimse kimseden sadakada almıyor. Sosyal devlet anlayışı içersinde devlet senden benden topladığı vergilerle . Bakıma muhtaç olan kişilere bakan kişilere ödeme yapıyor. Olaya nasıl bakıyorsunuz hayret.
Arkadaşım cümlelerinizde biraz daha saygılı olursanız, yazdıklarınız birileri tarafından rahatça okunup analiz edilebilir.
Burada kimse koyun da değil, kimse at gözlüğü de kullanmıyor.
Sana veya başkasına sadaka veriyoruz diyen de yok, bunu size hangi yetkili makam söylediyse , gidip ağzının payını alalım, ama kimse söylemeyip kendi kafandan uyduruyosan, boş boş laf yapıyorsun demektir.
Diğer arkadaşlarında da dediği gibi bu bir yardım parasıdır, ve altını çizerek yazıyorum, sırf ihtiyacı olmayan, dolaylı yollardan bu maaşı alan insanlar yüzünden, her ay ihtiyaç sahipleri yeniden gözden geçirilip çıkan sonuca göre maaşlar bak ankaya yatırılmaktadır, maaş günlerindeki değişken zaman bundan kaynaklanmaktadır.
Ancak tüm bunlara rağmen yine de her ay 3 aşağı beş yukarı aynı zaman diliminde yatırılmaktadır.
bu sizin mesajınızdan alıntı:
burada kimse kimseden sadakada almıyor. Sosyal devlet anlayışı içersinde devlet senden benden topladığı vergilerle . Bakıma muhtaç olan kişilere bakan kişilere ödeme yapıyor
sosyal devlet anlayışı diyorsunuz, peki bu sosyal devlet anlayışı bu hükümetten önce neredeydi ? neden bu hükümetten öncekilere sosyal devlet anlayışını anlatmadın.
Ve yine senden benden toplanan vergiler konusuna gelelim, bu vergiler yeni bir şey değil hep vardı, o zaman neden daha önceki hükümetler bu vergilerden , yardıma muhtaçlara ödenek ayırmadı ? (çünkü onlar sadece ceplerini doldurma telaşı içindeydiler )
Son olarak ayın 25 i bile olmamış bu geç kalınmış görüntüsü niye, bu öfke niye, bekle bakalım daha maaşını alalı bir ay olmadı ki !!
Neyse kimse kusura bakmasın , burada her ay böyle mesajları görünce yazma gereği hissediyorum, herkesten özür dileyerek boş konuşmalardan sakınmalarını sabırlı davranmalarını rica ediyorum, Saygılar