2013 Aralık Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

slm arkadaşlar.herkeze iyi geceler. çorlu TEKİRDAĞ ın ilçesi evet,bir arkadaşta hatırlatmış oda bir şey ama dalga geçer gibi gülmek hiç hoş değil.Hepimiz insanız ve hatalarımız olabilir.bende o arkadaşın ve onun gibi düşünenlerin gözünde site sahiplerinin yalakası gibi görünebilirim.neyse fazla uzatmıcam.doğru değil o kadar..!!!!

aslanKRAL67 Kardeşim birde siz yapamıyorsunuz ben yazayımda doğru olsun gibi birde sen yazmışsın illeri.bu ne karddeşim ayıp yaa.bu arkadaşlar site yapmış biz daha çabuk paramızı alalım diye siz aşalıyonuz ayıp kardeşim.yazmıyordum yazdırdınız.ayıp ayıp utanın.

aslanKRAL67 Kardeşim birde siz yapamıyorsunuz ben yazayımda doğru olsun gibi birde sen yazmışsın illeri.bu ne karddeşim ayıp yaa.bu arkadaşlar site yapmış biz daha çabuk paramızı alalım diye siz aşalıyonuz ayıp kardeşim.yazmıyordum yazdırdınız.ayıp ayıp utanın.

ben utanılacak birşey yapmadım tamam mı:mad:bende hem sit eyöneticilerine hemde maaş alan arkadaşlara yardımcı olmak istedim..olayı saptırıp saçma sapan konuşmana gerek yok...sadece sen değil bu maaşı alan tüm insanlar takip ediyor bu forumu..lafını sözünü ölç tart öyle konuş..

bursadan bilgisi olan var mı acaba ?

günaydın arkadaşlar,
bende sizler gibi bu siteden evde bakım parasının yatıp yatmadığını takip ediyorum ve gidip maaşımı çekiyorum ve yardımcı olanlara teşekkür ediyorum
fakat bu sitedeki saygısız bursa lı arkadaşlar her ay buraya yattı mı yatmadı mı haber var mı diye forumu kirletiyorlar biz her ay sizin gereksiz mesajlarınızı
izlemek zorunda mıyız gereksiz gereksiz mesajlar, devamlı site yöneticileri uyarıyor fakat anlayışsız saygısız insana ne söylersen söyle......

şü bursalilarin maaşlari yatsada kurtulsak yaavv yeter artik yeterbir bakin bakalim bursalilardan başka forum kirliligi yapan varmi acaba sizi duyan varmi siz yazinca maaşlariniz erkenmi yatacak

bence bursalılara özel bir yer acılsın..orda karsılıklı, yattımı? yatmadımı? karşılıklı bırbırlerine sorsunlar ...

anlayışsız saygısız olan sensin buranın avukatlıgını yapma insan ol bi tarafına batıyosa burdan paylasılanlar okuma saygısız

Forum,un avukatlığını yapmak için , forum yöneticilerinin yanlış yapmış olması gerekir,
Ancak burada yanlış yapan maalesef üyelerdir, arkadaşın da dediği gibi , yattı mı, yatacak mı, ne zaman yatar, haber var mı, gibi gün içinde 2 - 3 sayfaya varan mesajlar yazılıyor,
GÜZEL ANAM nickli üyeye de bir uyarım olacak, Bu forum maaşlarımızı daha çabuk, daha hızlı alalım diye kurulmadı,
Yatan illerin haber verilmesi amacıyla bu başlık var, ama biz beklediğimiz haberi görebilmek için, onlarca sayfayı gözden geçirmek zorunda kalıyoruz, neden ? çünkü 4 tane il yatmış forumda 100 tane gereksiz mesaj var,
Tüm forum sakinlerinden gereksiz mesajıım için şimdiden özür dileyerek herkeze sabır dilerim, Saygılar

Geri