2013 Aralık Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Aralık Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi
(ENGELLİLER.GEN.TR)

1-Muğla
2-Samsun
3-Tekirdağ
4-Ordu
5-Bilecik
6-Tokat
7-Balıkesir
8-Kütahya
9-Erzurum
10-Kastamonu

bursalı arkadaşlar yeter ama.ne bu yaw???harbi sinirlerim altüst oldu!!!bu kadar dengesizlik olmaz!!!yatınca yattı diye paylaş o kadar....yattı mı?yatmadı mı?yok gece 12 de yok 1.30 da .yok pazartesi....yeter ama!!!!akıllı olun....15 ile 20 si arası deniliyor.ne zaman bu tarihleri geçtide ödeme yapılmamış???

yani BURSA'lı arkadaşlar'dan fırsat kalmıyor sayfalarda hep bursa ne oldu bursa yattımı yok hani yatma günleri olsa neyse daha yatmasına dünya var başlıyorlar yattımı ne oldu diye yazmaya BURSALI arkadaşlar lütfen yani anlıyoorum anlıyoruz ihtyacınız var ama burda herkez aynı yani şöyle bir bakın her ay aynı terane mesela geçen ay 20 de falan yatmış BURSAnın maaşları ama siz maşallah sormaya başlamışsınız

Şu kişisel polemikleri ne zaman bırakacaksınız merak ediyorum doğrusu. Bilmem kaç bininci kez tekrar ediyorum. Yatan yatmayan illeri yazın. Şu il ne zaman yatar gibi sorular sorabilirsiniz ama kişisel polemiklere ve küfürleşmeye girmek kimseye bişey kazandırmaz. Sonrada niye yasaklandım diye veryansın ediyorsunuz. Siz yönetici olsanız ne yapardınız merak ediyorum doğrusu...

Sırf gıçıklık olsun "şu ilden haber varmı?" şeklinde kışkırtma amaçlayan mesaj yazanlar şekil 1 A'da görüldüğü gibi yasaklanacaktır. Yasaklanmak isteyen varsa konu altına yazabilir!

Geri