çok abarttınız yahu 3 gündür takip ediyorum frenliyorum yorum yazmamak için kendimi yorum yapan arkadaşların neti olduğuna göre imkanları ve bilgileri var demektir yani burda dakka başı yazacağına 444 00 00 ararsın 2 dk sürüyo öğrenirsin yattımı yatmadımı maksat sohbetse o arkadalar açar başka bir konu başlığı sabahtan akşamakadar sohbet ederler o başlıkta açılan başlık konusundan dışarı çıkılırsa sorun oluyor işte tekrar yazıyorum ALLAH CC sabır versin yöneticilere kimseye yaranamıyorlar =)Sayin yoneticiler sizin bu yaptiginiza egoistlik derler. Kendi keyfinize gore keyfi keder konuyu kitlemeye pire icin yorgani yakma derler. 3-5 kendini bilmez safsata olsun die tartisan kisilerin kaydini silersin olur biter. 3-5 kisinin kusrunu 8 Milyon engelli kardesimize mal edemezsin. Ben uye deildim sirf bu yaptiginiz kitleme dolayisi ile uye olup yaptiginin neye mal oldugunu bil istedim. Hatasi olanin hesabini silersin. Ama milyonlarca kisi burdan takip ederken yasli aileleri,engelli kardeslerimizi bakim maas durumundan bi-haber birakip devamli o insanlara bankamatikle ev arasinda volta attirirsan bu yaptigin egoistlik olur.
Arkadaşlar bursa nin durumunu önceki sayfalarda yazdim gene söyleyeyim işlem bitmiş banka linklerinde bu akşam geçmesse hesaplar pazartesi akşami geçecek kesin bilgi hepinize hayirli akşamlar editör arkadaşimizi üzmeyelim bizde üzülmeyelim