Bu sitede emegi geçen herkesin ve tüm arkadaşların kurban bayramını kutlarım .
Arkadaşlar saat 22.00 itibaryle Samsun-Atakum evde bakım maaşları yatmamıştır,Samsun merkez,ni bilemem .herkese iyi bayramlar
sizi gidi gezicilersizi
kesin 5 yaşındasın çünkü biz bu tarz şeyleri 5 yaşında yapardık boyun göğe ermiştir gır gır geçecek insanlar arıyorsan aynaya bak bu kadar insan senin bu mesajını okuyup ne kadar cahil cüheylan bir insan olduğunu anlayacaktır....
Arkadaşlar saat 22.00 itibaryle Samsun-Atakum evde bakım maaşları yatmamıştır,Samsun merkez,ni bilemem .herkese iyi bayramlar
yazdığın mesajı iyi oku 22:00 itibari ile yatmıştır der gibi eğer mesaj atıp yatmadığını öğrendiysen şöyle yazabilirsin arkadaşlar mesaj attım mesajıma istinaden söylüyorum yatmamış diyebilirsin ama yazdığın mesaj arkadaşlar 22:00 itibari ile samsun evde bakım maaşı yatmamıştır bu ne....
Sivasspor kes sesini,blog yazarıyım hatırı sayılır hitim varsa ne yazılıp yazılmayacağını senden iyi biliyorum demekdir,arama motorlarında ''tag'' denilen kelimeler vardır,ziyaretçi çekmek için önemlidir,bir sitenin can damarıda ziyretçisidir,
ayrıca facebook sayfamın 12500 üyesi var oturup bana mesaj dersi vereceğine biraz adab-ı muaşeret öğren...
bayramda bitti bizde bittik bir an yatırsalar mersini de 254 ine kadar sarkmasa bari...
arkadaşlar dün haberlerde evde bakım üzreti ikiye katlanacak denmiş ben dinlemedim bir kaç kişiden duydum bilgisi olan varmı