2013 Ekim Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Arkadaşlar saat 22.00 itibaryle Samsun-Atakum evde bakım maaşları yatmamıştır,Samsun merkez,ni bilemem .herkese iyi bayramlar:confused:

Arkadaşlar saat 22.00 itibaryle Samsun-Atakum evde bakım maaşları yatmamıştır,Samsun merkez,ni bilemem .herkese iyi bayramlar:confused:

kesin 5 yaşındasın çünkü biz bu tarz şeyleri 5 yaşında yapardık boyun göğe ermiştir gır gır geçecek insanlar arıyorsan aynaya bak bu kadar insan senin bu mesajını okuyup ne kadar cahil cüheylan bir insan olduğunu anlayacaktır....

Ekim Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi
Engelliler gen.tr

1_Ankara
2-Bilecik
3-Samsun
4-Burdur
5-Kırıkkale
6-Tokat
7-Aydın
8-Bursa
9-Antalya
10-Erzurum
11-Zonguldak
12-Hatay
13-Eskişehir
14-Bartın
15-Muğla
16-Kırşehir
17-Karabük
18-Tekirdağ
19-Kütahya
20-Afyonkarahisar
21-İstanbul
22-Sakarya
23-Şanlıurfa
24-Kahramanmaraş
25-Kocaeli
26-Osmaniye
27-Uşak
28-diyarbakır
29-Edirne
30-Konya
31-Mardin
32-Çanakkale
33-Van
34-İzmir
35-Balıkesir
36-Malatya
37-Isparta
38-Hatay
39-Bayburt
40-Adıyaman
41-Düzce
42-Kayseri
43-Trabzon

Sivasspor derdin ne senin

kesin 5 yaşındasın çünkü biz bu tarz şeyleri 5 yaşında yapardık boyun göğe ermiştir gır gır geçecek insanlar arıyorsan aynaya bak bu kadar insan senin bu mesajını okuyup ne kadar cahil cüheylan bir insan olduğunu anlayacaktır....

gırgır geçtiğimi nerden çıkardın,maaşları yatan iller arasında Samsun uda sayıyorlarda,4747 ye attığım mesajın cevabına binaen bilgimi paylaştım,
cahil cüheyla olup olmadığımız senin kriterlerine kalmışsa,eyvahhh derim...! (önce sen bak istersen aynaya'hemde boy aynası olsun'

Son düzenleme:

yazdığın mesajı iyi oku 22:00 itibari ile yatmıştır der gibi eğer mesaj atıp yatmadığını öğrendiysen şöyle yazabilirsin arkadaşlar mesaj attım mesajıma istinaden söylüyorum yatmamış diyebilirsin ama yazdığın mesaj arkadaşlar 22:00 itibari ile samsun evde bakım maaşı yatmamıştır bu ne....

yazdığın mesajı iyi oku 22:00 itibari ile yatmıştır der gibi eğer mesaj atıp yatmadığını öğrendiysen şöyle yazabilirsin arkadaşlar mesaj attım mesajıma istinaden söylüyorum yatmamış diyebilirsin ama yazdığın mesaj arkadaşlar 22:00 itibari ile samsun evde bakım maaşı yatmamıştır bu ne....

Sivasspor kes sesini,blog yazarıyım hatırı sayılır hitim varsa ne yazılıp yazılmayacağını senden iyi biliyorum demekdir,arama motorlarında ''tag'' denilen kelimeler vardır,ziyaretçi çekmek için önemlidir,bir sitenin can damarıda ziyretçisidir,
ayrıca facebook sayfamın 12500 üyesi var oturup bana mesaj dersi vereceğine biraz adab-ı muaşeret öğren...

Sivasspor kes sesini,blog yazarıyım hatırı sayılır hitim varsa ne yazılıp yazılmayacağını senden iyi biliyorum demekdir,arama motorlarında ''tag'' denilen kelimeler vardır,ziyaretçi çekmek için önemlidir,bir sitenin can damarıda ziyretçisidir,
ayrıca facebook sayfamın 12500 üyesi var oturup bana mesaj dersi vereceğine biraz adab-ı muaşeret öğren...

öncelikle hatırı sayılır biriyim diyosun ama kes sesini gibi kelimeleri de kullanmadan edemiyorsun 12500 üyesi varmış benim bıraktığım site de ise 350000+++ vardı neyse lisanı düşük olanın ..... anlayan anladı...

Ekim Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi
Engelliler gen.tr

1_Ankara
2-Bilecik
3-Samsun
4-Burdur
5-Kırıkkale
6-Tokat
7-Aydın
8-Bursa
9-Antalya
10-Erzurum
11-Zonguldak
12-Hatay
13-Eskişehir
14-Bartın
15-Muğla
16-Kırşehir
17-Karabük
18-Tekirdağ
19-Kütahya
20-Afyonkarahisar
21-İstanbul
22-Sakarya
23-Şanlıurfa
24-Kahramanmaraş
25-Kocaeli
26-Osmaniye
27-Uşak
28-diyarbakır
29-Edirne
30-Konya
31-Mardin
32-Çanakkale
33-Van
34-İzmir
35-Balıkesir
36-Malatya
37-Isparta
38-Hatay
39-Bayburt
40-Adıyaman
41-Düzce
42-Kayseri
43-Trabzon

Editörler Sivas İli Ne zaman Yatacak Acaba Önceden 14 15 gibi maaşımızı çekerdik hala yatmadı bunn Sebebi ne Olabilr

hayali

Bu konuyla alakalı inanın birşey söylemek çok zor yani bankaların işgüzarlığımı bilemeyiz. Pazartesiden itibaren yatmayan illerde yatacaktır her bayram olduğu gibi bu bayramda bir çok il alırken yine almayan iller oldu nasıl iştir nasıl bir sistemdir anlamak mümkün değil.

arkadaşlar dün haberlerde evde bakım üzreti ikiye katlanacak denmiş ben dinlemedim bir kaç kişiden duydum bilgisi olan varmı

Geri