2013 Kasım Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bende eskişehir bakım aylığı almaktaydım hesapımda baktım geçen ay 400 lira yatırmışlar ne olduğunu anlamak için benim bölgem odunpazarı ne olduğunu anlamak için bağlı bulunduğum bölge olan odunpazarı sosyal hizmet merkezine gittim dedilerki adres değiştirmisiniz yok dedim adres değiştirdeğiniz için maaşımız kesilmiş ama biz adres değiştrme maaşımızı kestiler ve yeni müraçatımızı aldılar ne zaman bağlanır bilemem sizde hangi bölgedesiniz ya odunpazarı mı yada tepaşaındasınız sosyal hizmet merkezine gidip öğrenmeniz işahlah bizimki gibi olmamıştır yoksa yok adres değiştirdiniz yok geliriniz arttı diye bunlar hiç yokken kestiler yeni başvurduk sizde gidip öğrenmeniz

bizim ikemat ettğimiz yerin numarısı 18 numara ken 24 diye kesildi ama yeni başvurumuzu aldılar yani ne gelen oldu ne giden yanlış oldu kapı numaralırdan ondan kestiler

Arkadaşlar sivas daha yatmadı büyük ihtimalle çarşamba günü yatacak eğer çarşamba günü yatmazsa pazartesi günü yatıp salı günü çekileceğini söyledi kurum....

Arkadaşlar Bilgisi Olan Varsa Söylesin Bursa Genelinden Maaş Alan Varmı Lütfen Maaş Alan Varsa Yazsın Paraya Çok İhtiyacımız Var Lütfen Acil Söyleyin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri