Selam Arkadaşlar,
Sitemizdeki bu bölüm sanırım en fazla ilgi çeken ve açıkçası en çok takip edilen bölüm ve benim de arada da olsa yazılanları okumak ve sizleri anlayabilmek adına okurken bazen şaşırdığım bazen sizlerle sevindiğim ama genelde çok çok üzüldüğüm bir bölüm. Her birinizin her ay bu maaş yatana kadar ne çok sıkıntılar yaşadığınızı anlayabiliyorum ve sonuçta sevincinizin bir günde yada bir kaç gün içinde kaybolup yerini önümüzdeki ay yatacak olan maaş için odaklanmanızı çok iyi anlıyorum. Tek gelir buysa ve zaten yeterli olmayan bir maaşı beklemek , ona kavuşmayı bir an önce istemek nasıl bir duygudur biliyorum ve inanın aslında bu konuda çok ama çok haklısınız gönlüm ister ki her ay değil keşke her hafta size bu maaş yatırılsa ve sizler daha fazla sıkıntı çekmeden, beklemeden, yıpranmadan rahat bir yaşam sürebilesiniz ama bu sadece benim gönlümün sizler için dilediği bir istek olarak kalıyor.
Benim anlamakta güçlük çektiğim tek şey sizler ortak bir kaderi, ortak bir sorunu paylaşıyorsunuz ve benim düşünce anlayışıma göre ortak menfaatler, ortak acılar insanları daha çok birbirine bağlar ve kaynaştırır. Bu anlamda aranızda oluşan samimiyetin bazen tüm sıcaklığıyla yaşandığı bu satırları okumaktan bile mutluluk duyuyorum
kayseri yatmıştır diye mesaj yazan bir üyenin sevincini diğer illerin de darısı başına diye eklemesiyle neşenin aranızda dağılışını bile hissedebiliyorum ve diliyorum ki keşke bütün geriye kalan iller de bir an önce maaşları yatanlar arasına girse. Aslında bana kalırsa her ile eş zamanlı yatırılmalı ama yine izlediğim kadarıyla böyle bir uygulama maalesef yok yani neye göre belirlendiğini bile anlayamıyorum çünkü her ay değişiyor yatan iller sırası
Sizlerin birbirini kırmasına, üzmesine ve hatta sizler için yardımcı olmaya çalışan , bunun için de eminim saatlerini bu sayfalarda harcamak zorunda kalan diğer yönetici arkadaşlarımı suçlamanıza anlam veremiyorum. Bunu yaparak elinize ne geçebilir ki ? Değerli arkadaşlarım sizler ki ortak bir fayda için buradasınız o halde neden birbirinizi üzüyorsunuz? Yapılan haksızlıklara karşı öfkenizede , yaşadığınız stresi yansıtmanıza da hak verebiliyorum ama bu birbirinizi ve yöneticileri kırarak olmamalı.
Belki bana da kızacaksınız bunları yazdığım için olsun ben doğru bildiğimi ve içimden geleni yazıyorum. Sizin canınız sağolsun arkadaşlarım inanın yaşadığınız yani size yaşatılan hiç bir zorluğu, yokluğu, engelenmişliği haketmiyorsunuz ama bunun acısını birbirinizden ve siteden çıkarmamaya özen gösterirseniz eminim sizler de daha mutlu, daha huzurlu olacaksınız. Çünkü ben öylesine eminim ki sizler çocuk kalbi taşıyorsunuz ve bir o kadar temiz, yüreği zengin insanlarsınız bu yüzden birbirinize yaklaşımınız ve paylaşımlarınız sevgi , saygı dolu olsun.
Her şey gönlünüzce olsun dileklerimle...