R
rahim
Guest
laf aramızda da sizde bursalılara cevap veriyorum diyerek onları geçtiniz maaşallah.valla benim 1 maaş bir bursalıma yeter diğer bursalı kardeşlerimizi napacaz.
laf aramızda da sizde bursalılara cevap veriyorum diyerek onları geçtiniz maaşallah.valla benim 1 maaş bir bursalıma yeter diğer bursalı kardeşlerimizi napacaz.
laf aramızda da sizde bursalılara cevap veriyorum diyerek onları geçtiniz maaşallah.
Grrcekten bursa cpk yazildi cums gecesi insallah yatat
bursanın çok yazılması normal değil mi demek ki sitede bursadan çok engelli kardeşimiz abimiz ablamız var gerçekten bursa çok yazıldı diyip konuyu kapatamazsınız bursa çok yazıldı diyene laf yapın herkes burda bi haber arıyor soruyor herkes kendi iliyle uğraşırsa sorun kalmaz admin burda uyarı yapacağına araştırıp sıkıntıyı söylese yine bişi kalmaz herkes soruyo konyadan haber var mı sivastan haber var mı bursadan haber var mı sayfayı açmakla iş olmuyo herkesin talebine cevap verceksin bende moderatörlük yaptım ama hep araştırdım bu son yazışım ama bursa şöle bursa böle diyen olursa tekrar yazarım haberiniz olsun... bu arada bursa sosyal güvenlik kurumu 25 kasım dedi sabah bilmiyorum ben onların yalancısıyım...ayrıca Türkçede herkeze diye bişi yok admin o herkes olcak
bursanın çok yazılması normal değil mi demek ki sitede bursadan çok engelli kardeşimiz abimiz ablamız var gerçekten bursa çok yazıldı diyip konuyu kapatamazsınız bursa çok yazıldı diyene laf yapın herkes burda bi haber arıyor soruyor herkes kendi iliyle uğraşırsa sorun kalmaz admin burda uyarı yapacağına araştırıp sıkıntıyı söylese yine bişi kalmaz herkes soruyo konyadan haber var mı sivastan haber var mı bursadan haber var mı sayfayı açmakla iş olmuyo herkesin talebine cevap verceksin bende moderatörlük yaptım ama hep araştırdım bu son yazışım ama bursa şöle bursa böle diyen olursa tekrar yazarım haberiniz olsun... bu arada bursa sosyal güvenlik kurumu 25 kasım dedi sabah bilmiyorum ben onların yalancısıyım...ayrıca Türkçede herkeze diye bişi yok admin o herkes olcak
Çok Haklısın timsahmurat
Bursadan Ses Seda Yokmu Dü Gece Baktım 11:00 Yatmamış
Ben Bursa yazılmasın diye birşey söylemedim mutlaka yazılacak fakat tek rica ettiğim saygıyı bozmamaktı fakat görüyorumki saygılı olalım diye uğraştıkca aslında hata ediyorum. Yöneticiler ilgilensin demişsiniz yöneticiler hangi bir ili öğrenmek için uğraşsın yatırılmayan para için kurumların tepesinemi binsin yatmamışsa yatmamıştır bunun acısını buradaki insanlardan çıkartmak büyük saçmalık. Türkçe dersi vermeye kalkmanız ise tamamiyle sizin ayıbınız herkes herşeyi mükemmel bir biçimde bilmeye bilir yada bilsede o anda hata yapabilir. Siz yapılan hatayla dalga geçebilecek kadar küçüksünüz. İşin aslına bakarsanız bana Türkçe dersi verirken yazmış olduğunuz yazı hatalarla dolu biraz kendimize bakalım öncelikle herneyse artık biz işimize bakalım umarım Bursa ve yatmayan bütün iller en kısa sürede yatar.