2013 Kasım Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben 5 aydır bakım parası almıyorum rapor hatası sebebiyle bu ay alcam toplu alırsın dediler bu konu ile ilgili bilgi sahibi bi arkadaş war mı?

toplu ödeme yapmıyorlar sanırım sosyal hizmetler siz bulunduğunuz ilin sosyal hizmetler evdebakım servisinin memuruna danışın derim.nuran hanım74.

bakım maaşlarından geriye dönük ödeme yok isterbakıcı değişsin ister rapor bitsin ne olursa olsun onay ayını takip eden aya ödenir

arkadaşlar merhaba ben bursada yaşıyorum ve bu ay bazı illerde kontrollerden bahsetmişsiniz ben 1 yıldır maaş alıyorum ve banka kartımın üstünde verilen tarih ocak ayı olarak gösteriliyo bana ocak ayında mı kontrole gelirler yoksa evde yokken gelmiş olabilirler mi bu ay maaş alabilir miyim ?

hiç hoş olmayan bir yaklaşım bir dev insana yapılmış türküyü alaycı tavırlarla bu tarz saçma sapam şeye bağlaman çok yanlış yazıklar olsun sana

sana yazıklar olsun ki böyle annayıp yazdıgın içinn her halinden belli çok basit biri oldugun o yüzden uzatmayacagımm burdaki arkadaşlara saygım varr

fatma alakası yok karttaki tarihle 2 yıldır bizede gelmiyorlardı 2 ay önce geldiler bende bursadayım korkmayın gelselerde komşulara haber bırakırlar yada dosyadaki tel numarana telefon ederler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri