2013 Mayıs Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mayıs Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi

1:Edirne
2:Samsun
3:Kırıkkale
4:Tekirdağ
5: Kırşehir
6:Erzurum
7:Sivas
8:Bilecik
9:Gümüşhane
10:Muğla
11:Tokat
12:Aydın
13:Bayburt
14:Kütahya
15:düzce
16:Bursa
17:Kahramanmaraş
18:Hatay
19:Van
20:Zonguldak

arkadaşlar bu konuyla ilgili değil ama buradan herkezin göreceği için yazıyorum gecen ay kesilen hesap işletim ücretleri ziraat bankası bilgi sistemine girin maruzatınızı bildirin ileriye dönük ödemeler yapmıyorlar ama kesilen 3 ay iade ediyorlar.yinede aileye bir katkı olur .bankaların sömürdüğü yeter bu vatandaşı.

Merhaba arkadaşlar başlığın son sayfasına kolayca ulaşmak isteyen arkadaşlar şunu yapabilir : KOnuyu 2. sayfadan itibaren yer imlerine ekleyin..Yer imlerine aldığınız sayfayı düzenle diyin..url kısmında yazan adresi yani :"engelliler.gen.tr/f8/2013-mayis-ayi-evde-bakim-maasi-yatan-iller-20586/index25.html"
son kısımdaki index'in yanına büyükçe bir sayı yazın misal 500...yani son kısım "index500.html" olacak..Bu sayede sayfa sayısı artsa bile tıkladığınız zaman 500üncü sayfa olmayacağından otomatik olarak son sayfaya gideceksiniz..Hani bakmakta zorlanan arkadaşlar için yazdım..Herkese hayırlı kandiller

Ankara çok büyük ihtimalle 20 sinde yatacak 3 hafta önce aradığımda bana 20 sinde yatıcak dendi ( ilk kez alıcam zamanını sormak için aramıştım)

arkadaşlar balıkesirli kimse yokmu aranızda balıkesirin adı geçmiyor merak ettim geçen ay 17 sinde ytmıştı bu ay ne olacak bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri