Bunun adı evde bakım maaşı. Anlamı ise : Evde bakıma muhtaç olan kişiye bakan kişiye ödenen paradır. Uzun lafın kısası harcanan enerjiye ödenen paradır. YARDIM PARASI DEĞİLDİR.
Yardım parası demek birinin birisine koşulsuz ödeme yapması demektir. Burada koşulsuz bir ödeme mi var? Yoksa birinin birine bakması sonucu . Hasta veya engelliye bakan kişiye ödenen para mı var?
Sanırım sadaka kültüründen olsa gerek size birilerinin ödediği her parayı yardım(sadaka )olarak görmektesiniz.
Emekli maaşlarında her ay ölenler oluyor . Peki onlarda neden maaş günleri değişmiyor? Söylediğinizin mantıklı olduğuna inanıyormusunuz lütfen bir düşünün.
13 milyon sabredelim diye birşey yok. Bu millete belirli bir zamanda ödeme yapılabilirmi? Bence yapılabilir. Tabi bunu algılayacak kafanın iyi çalışması. Yahu şu paraları sabit bir zamanda imzaya çıkaralım veya otomatik bir ödeme ile gerçekleştirelim demesinden geçer.
Bunu yapmak imkansız mı? Değil . Ozaman insanların buna tepki göstermeside çok doğal
Öncelikle şunun kararını verin lütfen. Siz kimin yanındasınız? 3 kuruş parayı milletin burnundan getirerek verenlerin mi? Yoksa 3 kuruş para ile geçim sıkıntısı çekenlerin mi?
3 kuruş diyorum çünkü: 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı 1012 TL, yoksulluk sınırı ise 3 bin 298 TL olduğu yerde buna 3 kuruş denir.
İstanbuldan Haber Verin YAAAAAAAAAAA
istanbul yattı
mrh ben siteye sürekli yazan biri degilim ama bu düzensizligi görüpte sessiz kalmakta dogru olmazdı gecenin 1nde hesaba para yatıyorsa insan saglıklı düşünemiyor biz adanada henüz almadık bu para bir lütuf veya bagış degildir kriterlere uygun olan engelli ailelere ve yakınlarına tanınan bir haktır tamam sydvler çok yogun olabilir ama artık her şey sisteme baglı bir mail atınca her şey hallediyor bir diger konu bu engelli dernekleri ne işe yarar bir türlü anlamış degilim bu konuyla ilgili hiç bir yerde çalışmalarını görmedim herkese sabır ve saygılar diliyorum