o zaman yarın sabah hesaplardadır çünkü hep öyle oluyor ayın son haftasının cuması yatıyor genelde öyle oluyor inşallah hayırlısıyla kazasız belasız yarın yatarSimdi kontrol ettim hala yatmadi istanbul
birlik olun demek suçmu oluyor düşmanmı olalım ne gzl yazmış helal sana tabi doğru konuşunca atarlar hatta asarlar)insanlıktan çıkartıyorlar ya helal olsun önümüze bişey atıyorlar bizde birbirimize saldırıyoruz bu düşüncede olursanız önünüze atarlar ve çekerler sonra gülerler insan olun birlik olun
büyük ihtimal pazartesiye kalmış dua edelimki pazartesi yatsınİstanbul hala yatmamış Pazartesi ye kaldı sanırım
inşallah bugün yatar ama nereye mail atarsak atalım onlar yine aynı davranırlar.sanırım para şimdi bankada belli bir talimat veriliyor yani gün ve saati giriyorlar öyle otomatik aktarılıyor.ki bence o talimat pazar gecesi saat 00:00 dır.çünkü adamlar o parayıda 2 gün ellerinde tutarlar.inşallah bu benim yaaptığım bir teoriden ibarettir ve bugün yatar diyorum dua edelim başka elimizden bişey gelmezYa biyerlere mail atsak bu gn yatirsalar inş yatar(