Hayır bu sınava girenler için. Kura sonuçları 16:00 da yapılacak.
allahu tealaya şükürler olsun istanbul beyoğlu devlet opera ve balesi memur yerleştim... kazanan tüm arkadaşlara özellikle yassax kardeşe başarılar...yerleşemeyen arkadaşlar inşaallah üçüncü atamada yerleşirler...
erzincan kamu hastanelerine atandım
Halil Abi van-erciş e atandım c.ve.tev.evlerine memur olarak 3.tercihim
Herkese Hayırlı Uğurlu Olsun. Lisans ÖMSSP3 Puanımla, Kendi İkamet Ettiğim Sakarya ili Türkiye Halk Sağlığı Kurumu 1. Tercihime Yerleştim. YÜCE RABBİME BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN. ALLAH ; HERKESİN GÖNLÜNDEKİNİN HAYIRLISINI NASİP ETSİN İNŞALLAH. Saygılar ... YassaX ... Not: Şehir dışındayken Sonucumu öğrendim, nete cepten giriyorum bilginize ...
Hayırlı olsun.Memuriyet hayatınızda başarılar dilerim.Herkese Hayırlı Uğurlu Olsun. Lisans ÖMSSP3 Puanımla, Kendi İkamet Ettiğim Sakarya ili Türkiye Halk Sağlığı Kurumu 1. Tercihime Yerleştim. YÜCE RABBİME BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN. ALLAH ; HERKESİN GÖNLÜNDEKİNİN HAYIRLISINI NASİP ETSİN İNŞALLAH. Saygılar ... YassaX ... Not: Şehir dışındayken Sonucumu öğrendim, nete cepten giriyorum bilginize ...
Herkese Hayırlı Uğurlu Olsun. Lisans ÖMSSP3 Puanımla, Kendi İkamet Ettiğim Sakarya ili Türkiye Halk Sağlığı Kurumu 1. Tercihime Yerleştim. YÜCE RABBİME BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN. ALLAH ; HERKESİN GÖNLÜNDEKİNİN HAYIRLISINI NASİP ETSİN İNŞALLAH. Saygılar ... YassaX ... Not: Şehir dışındayken Sonucumu öğrendim, nete cepten giriyorum bilginize ...