Halil Abi van-erciş e atandım c.ve.tev.evlerine memur olarak 3.tercihim
derderbo hayırlı olsun .çok sevindim tüm kazanan arkadaşlara hayırlı olsun.Allah utandırmasın.başarılar dilerim
Selam,
83,91 puanla Antalya Adalet Bakanlığına memur olarak atandım. Ankara da ikamet etmekteyim. peki şuan ben evrakları tam olarak nereye vereceğim. Antalya da tam olarak nereye teslim edeceğim.neyi nasıl yapacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
YassaX senin adına çok sevindim. Kendi iline atamanın olmasıda ayrı bir güzellik olmuş. Tebrik ederim.
ALLAH yolunuzu bahtınızı açık etsin yassax bey bende izmir kamu hastaneleri kurumu veri hazırlama kontrol işletmeni olarak atandım
Yassax inanılmaz derecede sevindim hayırlı olsun. başarılar dilerim
kazanan arkadaşlarıma hayırlı uğurlu olsun allah sonrasınıda hayırlı etsin inşallah,bilhassa özkan hocam size çok sevindim yüce mevlam dualarınızı kabul eylemiş çok şükür,tekrardan hayırlı olsun mevlam kolaylıklar ihsan eylesin herkese inşallah.ben kurayı bekliyorum bakalım hakkımızda hayırlısı,kazanamayan arkadaşlarım üzülmesin her işte bi hayır vardır demekki allah öyle uygun görmüş diyelim ve şükredelim..allah herkesin gönlüne göre versin ve gönlündekini hayırlı kılsın inşallah..
Tüm yerleşen arkadaşlarım; gözünüz aydın,yolunuz açık olsun başarılar dilerim.Bizleri ÖMSS ile ilgili tüm konularda bilgilendiren YassaX arkadaşımızı tebrik ederim yerleşmiş olmasına sevindim,Ben maalesef yerleşemedim Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.
allahu tealaya şükürler olsun istanbul beyoğlu devlet opera ve balesi memur yerleştim... kazanan tüm arkadaşlara özellikle yassax kardeşe başarılar...yerleşemeyen arkadaşlar inşaallah üçüncü atamada yerleşirler...
Halil Abi van-erciş e atandım c.ve.tev.evlerine memur olarak 3.tercihim
Yassax sizin adınıza çok sevindim bende 3.tercihim van-erciş c.v.t.ev.gen.müd.
Hayırlı olsun.Memuriyet hayatınızda başarılar dilerim.
allah hayırlı uğurlu eylesin. ben de ilk tercihim hatay milli eğitim'e atndım çok şükür. kendim için çok sevindim ama bir o kadar da senin ve ataması yapılan diğer arkadaşlar için sevindim rabbim hepimize yeni yolumuzu hayırlı eder inşaallah. ve atanamayan diğer arkadaşlarım için de en hayırlısını diliyorum. (şükürler olsun ya Rabbi!)
-Yassax kardeş senin için yazdığım dilekleri başka arkadaşın mesajını alıntı ile yazmışım. çok sevinmişim galiba. yeni fark ettim. -