gülümse hayata mesajı görünce nasıl heyecanlandım anlatamam yatmaya başladı sandım ama yine 25ine kadar bekleyeceğimizi düşününce yine olan keyfimde kaçtı.
Bir anormallik var sanki. Ayın 12 si oldu maaşlarla ilgili hiç bir ilden yattı bilgisi gelmedi. Takip edebildiğim kadarı ile evde bakım maaşlarına ilişkin bir yeniden değerlendirme çalışması yapılacakmış. ( Evde Bakım Aylığı Değerlendirme Çalışması ) Yine internetten takip ettiğim kadarı ile bu aralar evlere gelip kontroller sıklaşmış. Birde 2022 ile evde bakım maaşlarını birleştirme çalışması yapılacağına dair bir çok forumda bilgi paylaşılmış. ( 2022 Aylığı ve Evde Bakım Maaşı Birleşecek )
Heyet tarafından evi kontrol edilen telefon açılan veya bu konularla ilgili bir bilgisi olan arkadaşımız varsa yeni konu adı altında bilgi paylaşırsa seviniriz arkadaşlar.
bakım maaşları yatmıycakmı bu ay acaba.
Tartışma çıkarmak istemem ama bakıyorum bazı arkadaşlar 5-6 yıl önce böyle bir maaş yokken sesleri çıkmazken maaş ödenmeye başladı ve bu maaşı ödeyenlere teşekkür edeceklerine nankörlüğe başlamışlar. O kurumlarda siz çalışsanız acaba ne yapardınız merak ediyorum. Ne zannediyosunuz keyiflerinden sırf sizi sinir etmek içinmi ödemiyorlar. Gerçekten çok ayıp, ben bir devlet kurumunda çalışıyorum ve çok iyi biliyorumki sadece maaş ta değil. Allah razı olsun sebep olanlara engelliler hakkında çok güzel yasalar, haklar çıktı. İnşallah dahada güzel olacak.