konuyu yine çorbaya dönderdiniz, yazıklar olsun!!!
dün bir arkadaşın evine gelmişler sizin hakkınızda şikayet var bakıcı maaşını iptal ediyoruz demişler,buraya kadar her şey normal sonra demişlerki sen gidip dilekçe vereceksin ben bakıcılıktan istifa ediyorum diye yeni yasa çıktı erkek bakıcı olmuyor demişler.
şimdi benim anlamadığım madem yeni yasa çıktı erkek bakıcı olmuyor diye o zaman istifa etmeye ne gerek.
2.hani şikayet yüzünden iptal etmiştiniz,siz iptal ettiyseniz yine istifaya gerek yok.
not:lütfen hemen siyasi olarak yazdığımı düşünüp kızmayın.
yerel seçimlerde de bu arkadaşın evine geldiler iptal ediyoruz dediler ama sonra anlaşıldı ki sahte bir ekipmiş.
aceba diyorum yukardaki çelişkileri gördükten sonra yine böyle bir oyun olabilirmi.
lütfen site adminleri bilgi versin böyle bir yasa varmı erkek ten bakıcı olmaz diye.eğer öyle bir yasa varsa neden bize uğrayan yok.
Henüz maaş yatan il olmamış ama öğrendiğim bir bilgiyi paylaşmak istedim bu ay maaşlarda zam var 810 lira civarı olacak kaynak sçhek
Tokat evde bakım yatmıştır...
serdar gerçekmi shçek i arayıp sordunmu? bu ay zamlımı alacağızHenüz maaş yatan il olmamış ama öğrendiğim bir bilgiyi paylaşmak istedim bu ay maaşlarda zam var 810 lira civarı olacak kaynak sçhek