2014 Mart Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Değerli Üyelerimiz

2014 Mart Ayı Evde Bakım Maaşı yatan iller takibi yapılmak üzere başlatılan konu başlığımız sizler sayesinde her ay olduğu gibi bu ayda bir çok insana fayda sağlayacaktır. Bulunduğunuz il hakkında kesinlik kazanmış bilgileri bizlerle paylaşmanız aynı il'de maaşının yatıp, yatmadığı konusunda merak içinde bekleyen insanlara sunduğu faydanın hiçte küçümsenemeyecek boyutta olduğunu bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Bu başlık altında gereksiz konuların paylaşılması ve gereksiz tartışmalara girilmeside aynı şekilde takip eden insanların zorlanması anlamına gelmektedir. Bu konuda göstereceğiniz hassasiyet için şimdiden hepinize teşekkür eder tüm illerin en kısa sürede yatmasını dilerim.

Mart Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi
(ENGELLİLER.GEN.TR

1-Bilecik
2-Erzurum
3-Samsun
4-Konya
5-Mersin
6-Diyarbakır
7-Antalya
8-Tekirdağ
9-Eskişehir
10-Kahramanmaraş
11-Zonguldak
12-Aydın
13-Denizli
14-Bartın
15-Uşak
16-Ankara
17-Trabzon
18-Balıkesir
19-Sakarya
20-Tokat
21-Kütahya
22-Mardin
23-Manisa
24-Kırklareli
25-Aksaray
26-Osmaniye
27-Sivas
28-Hatay
29-Afyonkarahisar
30-Bursa
31-Kocaeli
32-Şanlıurfa
33- Bayburt

Moderatör tarafında düzenlendi:
Evet hekimoğlu Mart ayı maaşları henüz yatmaya başlamadı ayın 10 dan öncede yatmaya başlayacağını düşnmüyorum. Mardin bilgisini veren arkadaş zaten tarihide yazmış Şubat ayı maaşından bahsediyor.

İlk 6 ay için evde bakım maaşı miktarı: 765.67 lira
İkinci 6 ay için evde bakım maaşı miktarı: 810.71 tl olarak belirlenmiştir.

uşak ili bu ay kaçında yatacak bilginiz varmı admin bide bu yorumu silmessen sevinirim burda başka soracak yerimiz olmadığı için soruyoruz

555 Uşak geçtiğimiz ayın 13 de yatmıştı bu ayda aşağı yukarı o tarihlere yatar diye düşünüyorum. Tüm iller belki seçim dolayısı ile erkende yatabilir şuan hiçbir fikrimiz yok bu konuda bekleyip göreceğiz. Umarım bütün iller en kısa sürede yatar.

ya arkadaslar benım sans eserı tel bankcalıgıyla gorusurken subemın ve hesabımın degıstıgını ogrendım yenı bır subeye aktarım yapmıslar benım bu ay maas alırken bı sıkıntı yaratır mı bank gorusunce yatar ama hesap ısletım ucretı keselar falan dedıler cok canım sıkıldı sonucta benım boyle bı talabım olmadı kendılerı yaptıgı bır olay benım evden cıkıpda boyle ıslerı halletme gıbı bır luksum yok

sankı benım sucumuus gıbıde burun ucuyla konusuyorlar bahsettıklerı seyde cok komık yakın yerlerı o subeye aldık dıyorlar ama benım eskı hesabım olan sube benım evıme daha yakın

İyi ama size en yakın şubeden maaşınızı çekebilirsiniz zaten. Atıyorum ziraat bankasında hesabınız olsun, size en yakın ziraat bankası şubesine giderek maaşınızı alabilirsiniz...

Hiç bir sıkıntı olmaz. Tekrar ediyorum. Hangi banka olursa olsun o bankada hesabınız varsa, size en yakın şubeye giderek paranızı alırsınız.

Geri