edepli konuş ne dedim ben geçmiş ayları inceledim yazdığım tarihler çıktı üfürükçü sensin seni tanıyorum sil mesajı rahat dur
Beni tanısan ne olur tanımasan ne olur ??? Harbi üfürme milleti burda ümitlenmedirdin ne oldu YALAN OLDU YALAN AYIP YAPMA..
edepli konuş ne dedim ben geçmiş ayları inceledim yazdığım tarihler çıktı üfürükçü sensin seni tanıyorum sil mesajı rahat dur
16 şubatta pazar gecesi 04.28 de 17 martta da pazar gece 00.33 bursa yatmış bi ümit
Beni tanısan ne olur tanımasan ne olur ??? Harbi üfürme milleti burda ümitlenmedirdin ne oldu YALAN OLDU YALAN AYIP YAPMA..
minareci yok yattı yok çekmeye gidiyom deyip milleti kandırırken sen nerden türedin ya google den gir mart la şubat ayı hangi gün yatmış bi bak pazar yatarmı yatmazmı bilmeden konuşmayınminareyi çalan kılıfı hazırlarmış,bahaneside hazır geçmiş yıllarda öyle olmuş muş,madem pazar yatcak diyor,o zaman geçmiş yılları örnek aldım ondan dedim diye not eklesene,uyanık
nerde görüldü pazar yattığı,sistem zaten kapalı,fatura bile yatıramıyoruz,pazar fatura yarılamaz diye uyarı geliyor
uyanık seni
para yatmış
para yatmış
Bu nedir arkadaş her ay yaptığınız gibi bu ay da forumu piç ettiniz bursalılar başka işiniz yok mu sizin?