2014 Ocak Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaslar sızınle bırsey paylasmak ıstedım bılıyrm herkesın ıhtıyacı var hesaplardan kesılen aıdatlarla ılgılı bız 4 yıldız maas alıyrz ve aıdat alıyrlr dun zıraatın sayfasına gırdım ve sıkayetım var bolumune yazdım bugun aradılar ve 265 tl ıade yaptıklarını hesabı kontrl etmemı soyledıler gıttım cektım bılmeyen arkadaslr da alabılırler ıade :):)
sikayetim var bölümünü bulamadım biraz daha izahat verebilirmisiniz

*Evde Bakım Maaşı Hesap İşletim Ücreti Geri Ödenmesi Başlamıştır

arkadaşlar evde bakım ücreti alanlardan hesap işletim ücreti adı altında kesinti yapılıyordu şimdi o parayı geri aldım kendim şu dilekçeyi Bankanızdan aylık 700 tl alıyorum evde bakım ücreti hesabımdan hesap işletim ücreti adı altında kesinti yapılıyor şimdiye kadar hesabımdan yapılan kesintinin tarafıma geri ödenmesini istiyorum aksi taktirdebütün yasal yollara başvuracağımşu adrese*https://www.ziraatbank.com.tr/tr/Ban...isimHatti.aspx*yolladım ve 24 saat geçtikten sonra hesabıma 120 tl yatırdılar

arkadaslar zıraat bankası sıkayetım var dıye yazıp sayfaya gırın sag ust kosede sıkayet yaz dıyr yazıp iletısım bılgılerınızı gırıp tlf gelen msj onaylayın hemen dönus yapıyrlar sonucta yasal olarak bu bızım hakkımız neden almayalım deyılmı bu bızım paramız kımsenın deyıl hayırlı gunler

32. sayfa olmuş kesin dedim en az 32 il yatmıştır. Bir baktım daha 19 il yatmış arkadaşlar.

Ya lütfen şu gereksiz diyaloglarınızı bu forum altında yapmayın!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri