2014 Ocak Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2014 OCAK AYI EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER

(ENGELLİLER.GEN.TR)

1-Samsun
2-Bayburt
3-Tekirdağ
4-Konya
5-Bilecik
6-Aksaray
7-Giresun
8-Sivas
9- Aydın
10-Afyonkarahisar
11-Zonguldak
12-Tokat
13-Erzurum
14-Muğla
15-Kırıkkale
16-Ankara
17-Bursa
18- Eskişehir
19-Trabzon

Ben buradan tüm izmirli arkadaslarima helal olsun size diyorum...ayin 20 si olmadan tek kelime etmiyorlar....işte budur anlatilmak istenen...

arkadaslar sızınle bırsey paylasmak ıstedım bılıyrm herkesın ıhtıyacı var hesaplardan kesılen aıdatlarla ılgılı bız 4 yıldız maas alıyrz ve aıdat alıyrlr dun zıraatın sayfasına gırdım ve sıkayetım var bolumune yazdım bugun aradılar ve 265 tl ıade yaptıklarını hesabı kontrl etmemı soyledıler gıttım cektım bılmeyen arkadaslr da alabılırler ıade :):)

izmirli ve denizliden olan arkadaşlar sizin paraya ihtiyacınız yok ki sormuyorsunuz ihtiyacı olan veya çalışan varsa ne yapsın sürekli atmlere mi koştursun

yaw allah rızası için laftan anlayın herdefasında 100lerce kez konuyu dağıtmayın sadece evde bakım maaşı yatan illeri paylaşalım diye söyledikçe insanlar aksine dahada hırslanıp takur tukur konuyla alakalı alakasız ha babam de babam yazıp yazıp duruyorlar yani duwara söylenseydi yapma etme diye duwar bile anlardı :mad:

bayana bak bayana hahahahahahaha :D

hanımefendi kimse kimsenin ne yazacağına ne soracağına karıştığı yok madem öyle karşımızdaki bayan sa oda anlasın kimsenin hakkının gasp edilmeyeceğini sayfayı doldurmayada hakkı yok o bayanın sormak istediği soruyu farklı bir konu başlığı açarak sorabilir sıkıntı yok burası özgür ve sevyeli bir sayfa

özür dilerim diğer arkadaşlardan yatan il dışında 2 sutun farklı şey yazdığım için

Arkadaşlar merhaba İzmir 20si ile 30u arası yatıcakmıs nerden biliyorsun diye sorarsanız dilekçe vermeye gitmiştim şehir dısına cıkıcam diye ve o arada sordum 20sinden sonra yatıcağı bilgisini verdiler ben ilk defa alıcam ne zaman yatar ne zman ne olur bilmiyorum ama bana memurun dediğini söylüyorum...Herkese hayırlı günler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri