Afyonkarahisar bügün hesaplara gecme ihtimali yüksektir yatarsa bilgi vericem
Arkadaşlar artık hergun yureğimizi yakan haberlerle uyandığımız şu gunlerde birbirimize kırıcı sözlerden üzücü sözlerden uzak durup, birlik olmamız gerekn şu gunlerin hatrına bırakın isteyen istediğini sorsun isteyen kendi ilinin kendi yatmadığını bile bile sorsun ne olacakki 1 sayfa veya 10 sayfa fazla olsun değermi kalp kırmaya burdaki sayfalar için emin olun hiç bir ağaç kesilmiyo onun için hiçbirimizin gönlü ve kalbi kadar kıymetli olmadığını düşünüyorum. Burdaki uyelerin sandığım kadarıyla en az %60 ının bir engeli var diğer uyelerinde engelli yakınıdır. her kesin kendine göre bir hastalığı kendine göre bir derdi var. Bende % 82 bir epilepsi hastası olarak engelliyim rabbimin bana verdiği bir sınav olarak görüyorum. Demek istediğim dışarda bir engelli insan gördüğünüzde, bir ihtiyacı olduğunu gördüğünüzde nasıl vicdanınızla haraket ediyosanız aynı hassasiyeti neden burdan göstermiyesinizki. Kaldı ki burda yarımızdan fazlamızın birer engelli yokmu, yoksa da her bir insan engelli olmaya aday deilmidir. Saygılarımla
Bursa il md.lüğünden muhasebeden verilen bilgi.yarın ebö leri hesaplarda olacakmış.bir aksilik olmaz ise?
Hic ayin 10 unda bursanin yattigi gorulmusmu bulutlarda bekleyen yatar insallah[/QUOTE
Görecez bakalım.bundan sonra ayın 10 u gibi yatacakmış.bundan 4-5 sene öncesi 6-8-10 tarihlerinde yatıyordu...
manisa ses verr uyuma.
Hic ayin 10 unda bursanin yattigi gorulmusmu bulutlarda bekleyen yatar insallah[/QUOTE
Görecez bakalım.bundan sonra ayın 10 u gibi yatacakmış.bundan 4-5 sene öncesi 6-8-10 tarihlerinde yatıyordu...
Haydi insallah...
...... ŞAKA YAPTIM.......Haydi insallah...
evet artık erken yatacak Valilikte Görevli engellilerden sorumlu Vali yardımcımızın sekreteri bilgisayarında her ay hatırlatma notu aldılar