2015 Nisan ayı evde bakım maaşı yatan iller

cuma bugun yatar dıyolardı gun ıcınde yatmazsa mersın gece 12 1 gıbı gece yatabılır dedıler sosyal hızmetler mersın nryylmz...

Mersin'in parasını cebe indirip, bu ay ödenek yok mu diyecekler? Önce Cuma dediler, sonra Cumartesi. Cumartesi de yatmadı. Bir oyalama taktiği uyguluyorlar ama nedeni söyleyemiyorlar. Hadi hayırlısı!

Başka ağlayan il kalmadığına göre konuyu kapatabilirsiniz. Ama Kayseri ve Mersin için güncelleme yaparsanız ilerisi için bir başvuru kaynağı olur.

iyi günler.ben ankaradayım.şubat 8 gibi banka cüzdanı fotokopisi kimlik fotokopisi teslim ettik.nisanda biraz fark ile 1000 tl gibi ilk maaşınızı alırsınız dediler.ankara yattı haberiyle baktık fakat hesapta 0 tl vardı.internet hesabı açtık.bugünde baktık halen 0 tl .bizim maaş onaylandı diye biliyorum.şimdi size sorum onaylandıktan sonra iptal edilebilirmi?yoksa ilk maaş diye böyle bir gecikmemi oldu?ne yapmalıyım teşekkürler.

iyi günler.ben ankaradayım.şubat 8 gibi banka cüzdanı fotokopisi kimlik fotokopisi teslim ettik.nisanda biraz fark ile 1000 tl gibi ilk maaşınızı alırsınız dediler.ankara yattı haberiyle baktık fakat hesapta 0 tl vardı.internet hesabı açtık.bugünde baktık halen 0 tl .bizim maaş onaylandı diye biliyorum.şimdi size sorum onaylandıktan sonra iptal edilebilirmi?yoksa ilk maaş diye böyle bir gecikmemi oldu?ne yapmalıyım teşekkürler.

Tokgonul 2 ayda maas zor baglanir ankara gibi yer bide allah nasip ederse msyisya alirsiniz maasinizi

onaylandıktan bir ay sonra maaş yatıyor nisanda onaylanan maaşı mayısta ödemeye başlıyorlarmış aynı şey benimde başıma gelmişti kurumu aradım böyle açıkladılar

Adresimi değiştirdim , SHCEK ve Nüfusa bildirdim. Maaşım yatmadı. SHCEK i aradım. Form doldurmanız gerekiyor dediler. Bursa/Yıldırım da yaşıyorum

Geri